Sissels jul

Når

Torsdag 28. november, kl. 19.00

Hvor:

Dovregubbens hall

Priser:

695,-

Varighet:

90 min, ingen pause

Sissels jul

Det er igjen klart for Sissel Kyrkjebø og hennes vakre «Sissels jul». Tradisjonen med dette konseptet startet i 2013 og fornyes fra år til år.

Sissel sier:
«Siden dette er en jule- og vinterkonsert er det naturlig å ha med noen av de kulturskattene vi forbinder med julen og årstiden. Samtidig vil jeg at konserten skal inneholde låter fra vår egen tid og noe helt nytt», hun fortsetter;
«Jeg ønsker å skape en ny opplevelse for publikum hvert år, og mitt mål er at de som kommer på konserten både skal få julestemning, oppleve at smilebåndene har vært i aksjon og få med seg noe å tenke på når de går ut i vintermørket».

Sissel omtales som hele Skandinavias juledronning og ikke uten grunn! I flere tiår har hun turnert for fulle hus i Norge, Sverige, Danmark og Island. Juleturneen ser hun selv på som et av årets store høydepunkter.

I år blir premieren i Sverige den 21. november, og avsluttes tett opp mot jul bl.a. i det ærverdige Kongelige Teater i København. Innimellom der går ruten gjennom deler av Sverige, Norge og Danmark.


Billettpris:
Ordinær: 695