Praktisk informasjon

Her finnes litt praktisk informasjon.

Skulle du ikke finne det du leter etter, ta en telefon og vi hjelper deg.

 

Telefon

Billettkontor: 35 90 54 90
Sentralbord: 35 58 13 30 – andre henvendelser
Booking av lokaler: 94 83 24 74  (Grim Alexander Svanes)

Organisasjonsnummer: 932773619

Ibsenhusets billettkontor er betjent:

Ordinære åpningstider:
Hverdager: kl. 12.00 – 19.00
Lørdager: kl. 11.00 – 14.00
Søndager: stengt
Ellers åpent to timer før forestillingsstart

 

Ibsenhusets åpningstider (merk egne åpningstider for billettkontoret – se over)

Ordinære åpningstider:
Hverdager: kl. 8.00 – 21.00
Lørdager: kl. 10.00 – 16.00
Søndager: stengt
Ellers åpent ved arrangement

Merk egne åpningstider for billettkontoret – se eget punkt over

Kjøp, reservasjon og refusjon av billetter

Du kan kjøpe billetter direkte enten via våre nettsider eller i vårt betjente billettkontor. Du kan også ringe oss for å reservere. Vi har tre dagers hentefrist, fra billetten er bestilt, på forhåndsreserverte billetter. Reserverer du billetter på selve forestillingsdagen må disse hentes senest en time før forestillingsstart.
Ved kjøp av billetter på våre nettsider, kan disse skrives ut hjemme eller lastes ned på din mobil. Vær obs på at du laster billettene ned slik at du ser en strekkode eller QR-kode. Det er ikke mulig og reservere billetter på nettsidene.
Allerede kjøpte billetter refunderes kun ved avlyst forestilling. Merk at billettavgiften ikke refunderes.

Det er dessverre ikke mulig å bytte allerede kjøpte billetter til andre forestillinger.

Vær obs på hva som er øverst og nederst på salkartet.
Alle over 1 år må ha gyldig billett.

Betalingsmåter

I billettluken og på nettsidene tar vi både BankAxept-kort (debetkort), kredittkort og vipps. På nettsiden vår er det også mulig å be om faktura (easy invoice).

Ris/ros

Er det noe du vil fortelle oss, eller noe du lurer på? Send en e-post til: info@ibsenhuset.no

Gavekort

Gavekort selges både i vårt billettkontor og på våre nettsider (Kjøp her). Kjøpte gavekort refunderes dessverre ikke, iht. kjøpsloven. Gavekortet er gyldig  som betalingsmiddel i  2 år fra kjøpsdato . Du kan kjøpe billetter til arrangement som er etter gavekortets utløpsdato.  NB! Gavekort kan kun benyttes på arrangement tilknyttet Ibsenhuset, altså ikke på steder hvor Ibsenhuset kun har billettsalg.

Sykkel og kollektivtrafikk

Vi oppfordrer våre besøkende til å tenke miljø når man skal til Ibsenhuset. Både gange og sykkel er bra for både helse og miljø. Vi har sikre sykkelstativ montert i bakken rett ved hovedinngangen (ut mot Lundegata). Ibsenhuset ligger kun fem minutters gange fra Landmannstorget (knutepunktet for busstrafikk) i Skien. Noen ruter stopper også i Hesselbergs gate, rett ved parken på utsiden av Ibsenhuset. Togstasjonen i Skien ligger omlag 15 minutters gange fra Ibsenhuset. 

Parkering

Du finner gode parkeringsmuligheter i nærheten av Ibsenhuset og i Bygarasjen 5 minutters gange unna huset.

Hørselshemmede

Teleslynge er installert i hele Ibsenhuset. I Dovregubbens Hall, har vi et nyere Phonak-system som går på 2.4Ghz. Dersom du IKKE har høreapparat med mulighet for 2.4Ghz, så har vi halsbåren mottaker til utlån. Disse har vi 8 stykker av så vær rask ute med å reservere på telefon 35 90 54 90. Vi kan ikke garantere ledig mottaker.

Rullestol

Ibsenhuset er godt tilrettelagt for rullestolbrukere. Skal du sitte langt framme i Dovregubbens hall, kontakt billettkontoret i god tid før forestillingsstart.

Sikkerhet

Barnevogner og rullatorer kan dessverre ikke tar med inn i Dovregubbens Hall grunnet sikkerhet ved en eventuell evakuering. Av samme grunn har vi ingen løse barneseter.

Ledsagerbevis

Til alle kulturarrangement får de med ledsagerbevis fribillett til arrangementet når de assisterer bevegelseshemmede og andre som har behov for assistanse av ledsager. Oppgi dette ved bestilling av billetter på vårt billettkontor eller epost; billett@ibsenhuset.no, gyldig bevis fremlegges ved avhenting.

Garderobe

Ved kulturarrangementer har vi ubetjent garderobe i hovedfoajéen. Ikke la verdisaker ligge i lommer eller liknende. Ibsenhuset har intet ansvar ved eventuelle tyverier.

Hittegods

Har du glemt noe hos oss? Kontakt oss på telefon eller kom innom oss. Vi oppbevarer gjenglemte ting i 3 måneder.

Overnatting i Skien

Trenger du overnatting i Skien enten i forbindelse med et kulturbesøk eller kurs/konferanse, kan byen by på eller Henriks Hotell følgende steder: Clarion Collection Hotel Bryggeparken,  Thon Hotel Høyers eller Henriks Hotell.

Gavekort Gavekort

gled noen gled noen gled noen gled noen gled

Få gavekort her!