Konferanse/Event

Ibsenhuset har fleksible saler og rom for både store og små samlinger. Et av våre største fortrinn er dessuten genuine foajéområder velegnet til utstillinger og mingling i pauser. Ibsenhuset sto ferdig oppført i 1973, men på grunn av sin fremtidsrettede og luftige arkitektur, fremstår det i dag som en moderne bygning og har alle nødvendige fasiliteter for et godt arrangement, med god universell utforming og gratis parkering rett over gaten.

Dovregubbens hall

Telemarks storstue. Med 796 seter, er Dovregubbens hall den største amfisalen mellom Oslo og Kristiansand. Her arrangerer Ibsenhuset noen av sine aller største konserter, men salen er også fullt mulig å bruke til en dagkonferanse. Vi kan til og med utvide kapasiteten til 805 hvis vi åpner parketten.

Peer Gynt

Vår absolutt mest populære sal. Her kan man arrangere alt fra konsert med over 1000 gjester til konferanser med under 100 deltakere. I direkte tilknytning til foajeen, der det serveres mat og drikke, kan Peer Gynt-salen brukes i 2 retninger, med meget profesjonelle fasiliteter. Det er også en utmerket sal til gallamiddager, fester og alle store anledninger. På scenen kan vi til og med bruke Skien som Telemarks flotteste bakteppe.

Anitra

Via mesaninen i foajeen kommer man til Anitra. Med store vinduer ut mot Ibsenlunden kan man her arrangere mindre konserter og arrangementer, men også et fint rom til konferanser og større møter. Rommet er i direkte tilknytning til restaurant Henrik & Kompani, med egne toaletter. Veldig fint for f.eks en konfirmasjon eller en fest med jobben.

Helmer

Et stort møterom med plass til 30 stykker rundt møtebord. Dette rommet er utstyrt med enkel Clickshare-løsning og projektor. Et lyst, luftig, flott og verdig rom hvor man også kan ha opptil 50 deltakere i kinooppsett.

Hedvig

Hedvig som ligger i umiddelbar nærhet til Peer Gynt-salen er en perfekt paralellsal, og også en utmerket løsning for mindre møter. Styremøter, årsmøter og liknende. Dekorert med bilder fra konserter på Ibsenhuset, er det enkelt å komme i kreativt modus i dette rommet. Her får man opptil 40 stykker i kinooppsett og det er enkelt plass til 20 stykker rundt bord.

  Styrerom Hestesko Bankett Klasserom Kino
Dovregubbens Hall         804
Peer Gynt   100 240/500 m Foajé 240 300
Terje Vigen   40 60 60 100
Anitra   40 60 50 60
Helmer 30 30   40 50
Hedvig 20 20   35 40

Gavekort Gavekort

gled noen gled noen gled noen gled noen gled

Få gavekort her!