fbpx

Personvern

PERSONVERNERKLÆRING IBSENHUSET (oppdatert 16. januar 2019)

Denne personvernerklæringen forteller om hvordan Ibsenhuset samler inn og bruker personopplysninger.
Ibsenhuset, ved markedssjef, er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger.
Erklæringen inneholder opplysninger du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19) og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18 1. ledd).

Behandling av personopplysninger på www.ibsenhuset.no.
Markedssjef og direktør har det daglige ansvaret for Ibsenhusets behandling av personopplysninger på ibsenhuset.no med mindre annet er oppgitt under. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester, for eksempel å motta nyhetsbrev. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert. Ambio er vår leverandør for utvikling og vedlikehold av nettstedet. (www.ambio.no)

Nyhetsbrev
Ibsenhuset sender ut nyhetsbrev 2–4 ganger per måned via e-post. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadresse og navn brukes ikke til noe annet enn nyhetsbrev.

Behandling av personopplysninger i vårt billettsystem; Tix og kortbehandler Dibs by Nets:
Tix er en islandsk software-leverandør som selger et billettsystem til et stor antall konserthus, kulturhus og scener i Norge, Sverige, Danmark, Færøyene og Island.
Ditt samtykke gitt i nyhetsbrevfunksjonen i Tix blir jevnlig overført til Mailchimp. Tix lagrer en cookie slik at vi kan se hvor et salg kommer fra.

DIBS tilbyr Nordens største utvalg av enkle og sikre betalingsløsninger på nett. De startet i 1998 og var da pionere – i dag er de Nordens ledende betalingsleverandør, representert i 20 land med over 15 000 kunder og har gjennomført over 2 milliarder transaksjoner.
DIBS sine vilkår og betingelser finner du her: https://cdn.dibspayment.com/contracts/psp/psp_general_terms_no.pdf

Nettstatistikk
Ibsenhuset benytter Google Analytics for å spore antall besøk og generell brukeratferd på nettstedet. IP-adresser lagres ikke, ip-anonymisering er aktivert. I Google Analytics kan vi se hvor lenge kunden besøker siden, hvilke sider de besøker, demografisk informasjon, interesser, geografi, atferd og teknologi. All denne informasjonen er sjelden relevant, men vi bruker det for først og fremst å se antall besøk.
Vi samarbeider også med Breakfast (www.breakfast.no) hvor de bruker denne informasjonen til å se brukeratferden slik at vi kan vise relevante annonser til de som har besøkt Ibsenhuset.no tidligere. Samlede data lagres i 14 måneder før de blir slettet automatisk (ref: https://support.google.com/analytics/answer/7667196)

Cookies (informasjonskapsler)
Informasjonskapsler (cookies) er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin når du laster ned en nettside. Les og se hvordan cookies fungerer her: https://cookiesandyou.com
Ibsenhuset.no bruker cookies fra følgende firmaer: Google Analytics, Instagram, Facebook, Ambio og tix.

Facebook
Ibsenhuset benytter seg av en såkalt Facebook pixel. Facebook Pixel er et analytisk verktøy som måler hvor effektiv Facebook-annonseringen vår er. Vi kan med den måle konverteringer, bygge publikum og optimalisere annonsekampanjene våre på Facebook.
Vi bruker pikselen til å forstå hvilke handlinger brukerne våre utfører etter de har trykket på en annonse, noe som gir oss muligheten til å nå de brukerne som er viktigst for oss. Ved å lære av den adferden som brukerne våre har på nettstedet vårt, kan du effektivisere kommunikasjon og budskap i kampanjene vi kjører på Facebook.

Kjøp gavekort

Gi en kulturopplevelse i gave.

Kjøp

Våre samarbeidspartnere: