Snart utsolgt
Øystein Sunde: Karusellskapssyk

Når

Lørdag 7. september, kl. 19.00

Hvor:

Dovregubbens hall

Priser:

590,-

Varighet:

90 min, ingen pause

Øystein Sunde: Karusellskapssyk

Da Øystein Sunde og «Meget i sløyd» besøkte oss tidlig i vår var hvert sete fylt, ventelistene lange og mange var frustrerte over ikke å få billett. Det var nesten et folkekrav om en ekstraforestilling! Og slik ble det. Så derfor; ta vel i mot Øystein Sunde og «Meget i sløyd» med forestillingen «Karusellskapssyk»

Han er en av våre mest folkekjære artister og har i over 50 år gitt oss låter hvor både tunge og gitarfingre må være på riktig plass til riktig tid. Han har utallige plateutgivelser, TV-produksjoner og showsuksesser på samvittigheten. Han er aktuell med showet Karusellskapssyk. Han er rett og slett Øystein Sunde!

Denne forestillingen begynte sitt liv på Chat Noir høsten 2021 til 5-ere på terningene:

  • Moden visekunstner på nye veier! (Aftenposten)
  • Mester i sin egen sjanger! (Nettavisen)
  • 50 års suksess og like blid! (Dagsavisen)

Etter Chat Noir-perioden har noen nye sanger kommet seilende, får vi vite, og visesangeren er tydelig oppstemt og selskapssyk i anledning det nye stoffet.

Her blir det skråblikk på alt vi driver med til daglig, det blir noen gjenhør med sanger og historier fra et langt liv på scenen og i studio – og selvfølgelig blir det et nytt kapittel i «Soga om Harald Jordfreser».

Øystein Sundes solokarriere begynte på Dolphins viseklubb i Grensen 18 i Oslo i 1966.
– Det var en klubb full av entusiastiske nybegynnere i slutten av tenårene. Du fikk sitte på en barkrakk og synge tre sanger, og så var det nestemann opp, sier Sunde om denne tiden. Etter fire år på krakken, kom den første plata, og det tok for alvor fyr i karrieren.

Øystein Sunde har vært med på det meste i norsk showbizz og kan se tilbake på samarbeid med Ingrid Bjørnov, Gitarkameratene, Halvdan Sivertsen, Eldar Vågan, Dizzie Tunes & Grethe Kausland, Hege Schøyen og Vazelina Bilopphøggers, for å nevne noen.

Velkommen til nok en forestilling med Øystein Sunde!

Billettpriser:
Ordinær: 590


MERK at video- og lydopptak ikke er tillatt.