Ingebjørg Bratland, Odd Nordstoga og Det Norske Kammerorkester: Jul

Når

Torsdag 19. desember, kl. 18.30

Hvor:

Dovregubbens hall

Priser:

715,-

Ingebjørg Bratland, Odd Nordstoga og Det Norske Kammerorkester: Jul

Det blir julehøytid og juleglede når Ingebjørg og Odd tar med seg Det Norske Kammerorkester og lager storslåtte konsert i desember. Endelig er tiden inne igjen for de to sangfuglene å møtes i musikken som hører denne tiden til: Julesangen.

Tre ganger før har Odd Nordstoga tatt med seg kammerorkesteret på juleturné, til fantastisk mottagelse alle steder. Kanskje ikke så rart. Med femten av landets aller beste strykere ledet av norsk orkestermusikks levende legende, Terje Tønnesen, er det lett å bli revet med. Med musikk som spenner fra drivende barokkmusikk til Odd Nordstogas nye klassikere, blandet med folkemusikk og de fineste julesalmer, hva er det som mangler da?

Ingebjørg Bratland så klart! Femten år gammel sto hun framfor en mikrofon på hjemgården til Odd i Vinje. Der sang hun inn en sang som het «Jul i Svingen». Lite ante hun om hvor kjent denne innspillingen skulle bli. Lite ante hun at mange år senere, om hun sang den i et kulturhus hvor som helst i landet, så ville alle i salen kjenne den. Men Ingebjørg kan mer enn å synge «Jul i Svingen». Ingen har en stemme som Ingebjørg, og nå skal den synge jula inn.

I fjor gav Ingebjørg og Odd ut sitt andre album sammen, «Langt heimafrå», og la ut på en stor turné. Det ble stor suksess, med over 50 000 storfornøyde publikummere fra nord til sør. Men nå er det jula det skal handle om. Ingebjørg, Odd og Det Norske Kammerorkester skal lage en julekonsert som bare de kan.

Vel møtt til et helt unikt samarbeid. På scenen er det nitten personer. Søtten fantastiske musikere, to flotte artister og den beste musikken. Det skal bli – JUL!

 

På scenen:
Odd Nordstoga
Ingebjørg Bratland
Thomas Gallatin: Trommer
Bjarne Gustavsen: Piano
Det Norske Kammerorkester
Konsertmester: Terje Tønnesen

Billettpriser:
Ordinær: 715