Elysium Circus Theatre: Alice in Wonderland

Når

Søndag 24. november, kl. 19.00

Hvor:

Dovregubbens hall

Priser:

fra 595,- til 695,-

Varighet:

110 min, inkl. pause

Elysium Circus Theatre: Alice in Wonderland

For første gang kan publikum i Skandinavia oppleve sirkusshowet «Alice in Wonderland» fra Elysium Circus Theatre i Kyiv. Det er bare å glede seg til denne forestillingen som forteller historien om Alice gjennom dans, akrobatikk og sirkuskunst.

Showet er basert på «Alice in Wonderland», Lewis Carrolls roman fra 1865, og er iscenesatt av Kyiv-sirkusteatret «Elysium». Historien følger en ung jente ved navn Alice, som ved et uhell faller ned i et kaninhull og kommer inn i en fantastisk verden kalt Eventyrland. I Eventyrland opplever Alice en rekke absurde og fantasifulle hendelser mens hun møter mange merkelige karakterer. En etter en dukker de opp; mars-haren, den gale hattemakeren, Cheshire-katten, hjertedronningen og hovedpersonen, den modige Alice. Handlingen foregår som en reise gjennom en drømmeverden der logikk og virkelighet ofte utfordres.


Alice må navigere gjennom rare situasjoner, mystiske steder og møter med merkelige skapninger mens hun forsøker å finne veien tilbake til den virkelige verden. Som i eventyret møter Alice Prince Charming in Wonderland, og heltene må overvinne ufattelige hindringer på veien til lykke.

Med akrobatiske opptredener, sjelfull musikk, visuelle 3D-effekter og sirkusstemning fortelles den nydelige historien om Alice.

Som en del av Europaturneen vil 30 artister fra Kyiv sirkusteateret «Elysium» presentere «Alice i Eventyrland» i et unikt multimediashow som kombinerer dans, akrobatikk og sirkuskunst.

Arrangør av Skandinaviaturneen er Kultur For Folket.

Forestillingen passer for hele familien.

Billettpriser:
Ordinær: 695
Grupper (fire personer eller flere): 595
Under 16 år: 595