The magic of Alexx Alexxander 2.0

Når

Søndag 17. november, kl. 18.00

Hvor:

Dovregubbens hall

Priser:

fra 250,- til 545,-

Varighet:

90 min, ingen pause

The magic of Alexx Alexxander 2.0

Endelig er Alexx Alexxander tilbake med helt nytt show! – velkommen til en magisk showopplevelse med smak av Las Vegas!

Den spektakulære forestillingen skal spille over hele Skandinavia i løpet av 2023 og 2024. Alexx Alexxanders forrige Norges-turné spilte for fullsatte saler og ble sett av over 150.000 nordmenn. Nå er han endelig tilbake!

Gå ikke glipp av denne unike muligheten til å oppleve den berømte illusjonisten på nært hold i dette spektakulære showet uten norsk sammenligning.
Alexx Alexxander og hans team åpner dørene til en magisk aften med illusjoner og shownummer du aldri har sett maken til. Publikum i alle aldre over hele Norge skal forbløffes og fortrylles. Velkommen til en magisk showopplevelse og minnerik kveld du sent vil glemme.

Alexx Alexxander har som eneste nordmann noensinne blitt tildelt den prestisjetunge utmerkelsen, «Illusionist of The Decade» i underholdningshovedstaden Las Vegas våren 2022. Han spiller for fulle hus over hele verden, han har opptrådt for kongelige og har stadig show i Los Angeles for de største stjernene i Hollywood. Alexx Alexxander har blitt en internasjonal stjerne og du er herved invitert til å oppleve han på nært hold i en storslagen showopplevelse. Velkommen til en helaften fylt med dans, humor, spektakulære illusjoner og «showmanship» i verdensklasse.

«Det aller beste av magi du ser i hele verden!» (VG)

«One of the world’s finest illusionists!» (PressPass Los Angeles)


Billettpriser:

Rad 1-5:
Ordinær: 545
Under 12 år: 445
Honnør, student: 275
Gruppe (5 personer og flere): 460


Rad 6-21:
Ordinær: 495
Under 12 år: 395
Honnør, student: 250
Gruppe (5 personer og flere): 420