Sommerfest med Jonis Josef, Gaute Berg Næss og Eirik Krokås

Når

Fredag 21. juni, kl. 19.00

Hvor:

Peer Gynt med langbord

Priser:

695,-

Varighet:

Varighet: til kl. 2.00

Sommerfest med Jonis Josef, Gaute Berg Næss og Eirik Krokås

Hjertelig velkommen til tidenes første sommerfest på Ibsenhuset! Vi ønsker å avslutte vårsesongen med et smell og for å hjelpe oss med det, har vi invitert tre av Norges morsomste og mest spennende komikere; Jonis Josef, Gaute Berg Næss og Eirik Krokås. Med på kjøpet får du en herlig sommertapas-buffet fra Restaurant Henrik og Kompani, og Roc Reodor spiller oss inn i natten.
Vi lover en kanonkveld med masse latter, god mat og herlige opplevelser her på Ibsenhuset. Ta med deg alle kollegaene dine, venner, familie eller en frekk sommerflørt, så ordner vi resten.

Jonis Josef
For lengst godt etablert som en av landets største og mest hardtarbeidende standup-komikere. Jonis har også markert seg som en meget habil skuespiller, sist i tv-serien Purk, men selvfølgelig best kjent som Kongen av Gulset her i hjembyen.

Gaute Berg Næss
Hyperaktuell med Gauteshow på NRK. Han ble nominert til årets morsomste på nett under humorprisen 2022 og Gauteshow stakk av med samme prisen i år. I likhet med Jonis, er Gaute også fra Skien og vi storgleder oss til å se han i vår lokale storstue.

Eirik Krokås
Eirik debuterte som komiker i 2012 og har på kort tid utviklet seg til å bli en allsidig og morsom standup-er som fremkaller latterbrøl over hele landet. Humoren til Eirik er ofte personlig og selvironisk, som han fikk da han vokste opp på en bondegård på Askøy med kraftig gressallergi – for ordens skyld: det var Eirik som hadde gressallergi.

18 års aldersgrense
Dørene åpnes kl. 18.30
Tapasservering kl. 19.00

Showstart kl. 20.30
Merk at det er unummererte plasser. Er dere en større gruppe, ta kontakt med vårt billettkontor.

Billettpris:
Ordinær: 695 – billettprisen inkluderer en herlig tapasbuffet