Skien World: Ritmos Brasileiros feat. Per Olav Kobberstad

Når

Søndag 3. november, kl. 18.00

Hvor:

Peer Gynt, stolrader

Priser:

150,-

Skien World: Ritmos Brasileiros feat. Per Olav Kobberstad

Brasil er et stort og brennende aktuelt land, med både regnskoger i flammer og betydelige politiske og sosiale utfordringer. Men Brasil er også rytmenes land, med et utall av trommer og perkusjonsinstrumenter. Brasil er dessuten det landet i verden med de største karnevalene, der vanlige folk kler seg opp, går ut i gatene, synger og danser.

Og det er nettopp Karnevalet i Rio de Janeiro med musikken, dansen og kostymene, som er rammen for konserten med gruppa Ritmos Brasileiros.

Ritmos Brasileiros betyr brasilianske rytmer og her blir vi presentert for ulike rytmer og musikk fra landet i Sør-Amerika. Vi får en lett innføring i de ulike stilartene og hva som er karakteristisk for dem. Her blir det energifylte sambaer, melankolske choro og bossa-novaer.

Foran på scenen står Vera Americo fra Grupo Zanza, et fyrverkeri av en sangerinne fra Brasils hovedstad, Brasilia. I kompet finner du, for anledningen gjesteartist Per Olav Kobberstad på syvstrengs gitar, den brasilianske perkusjonsguruen Celio de Carvalho, Simen Vangen på trommer og perkusjon og trombonist Kristoffer Kompen.

Billettpris:
Ordinær: 150