Henning Kvitnes & Gutta i bandet: Mens jeg ennå er 66

Når

Torsdag 6. mars 2025, kl. 19.00

Hvor:

Dovregubbens hall

Priser:

645,-

Henning Kvitnes & Gutta i bandet: Mens jeg ennå er 66

«Det går kort tid mellom ung og lovende – og levende legende.»
Om dette utsagnet kan brukes på Henning er usikkert, men etter 47 år på veien, og utallige album, turneer, konserter, og selvskrevne sanger, så har han i hvert fall en klar midtbane-rolle på Old-Boys-laget til norske sangpoeter.

Mange av sangene, som «Evig eies», «Sånne som oss», «Guttær», «Ut å vekke sola», «Siste Reis» og mange andre, har blitt folkeeie blant flere generasjoner, og blir benyttet også til bryllup, fest og begravelser – og i dusjen.
Med nytt album under vesten, reiser Henning & Gutta ut på en omfattende vår- og høstturné i 2025. Både album og turné har fått tittelen «Mens jeg ennå er 66», etter sangen med samme tittel, som kom i mai 2024 – på dagen til inngangen av dette «sang-omsuste» året!

Musikalsk på scenen møter vi en artist og et band som våger å gå inn i dybden av både nye og eldre sanger. De gir låtene den respekten og energien de fortjener, og lar også det lavmælte og akustiske få en nødvendig plass. Tekstene må også få lov til å være i fokus for å tydeliggjøre Hennings lille univers. For å glede og gjerne bevege et sittende og lyttende publikum. Men, det blir også plass til rockefot, allsang og frieri, melankoli og smilefjes med svette panner i skjønn forening.


Med
Henning Kvitnes: Sang og gitar
Jon-Willy Rydningen: Piano og andre tangenter
Finn Tore Tokle: bass og kor
Tor Hauge: Trommer
Eivind Ystrøm Petersen: Gitarer, pedal steel, kor m.m.
Håvar Bendiksen: Gitarer og andre strenger, kor (Mats Raknerud er vikar for Håvar på enkelte konserter)


Billettpris:
Ordinær: 645