The Tape Face Show

Når

Fredag 18. oktober, kl. 19.00

Hvor:

Peer Gynt, småbord

Priser:

350,-

The Tape Face Show

Fornøyelig, absurd, ironisk, krampaktig, gåtefull og hysterisk morsomt er ord som kan beskrive The Tape Face Show. Gjennom enkel, men intelligent humor har Tape Face skapt et show tilgjengelig verden over. Hverken alder, språk eller kultur skal hindre oss i å kunne gapskratte av et av verdens mest humørfylte show.

Karakterern Tape Face er skap og fremstilles av Sam Wills, nyzealenderen som har gjort amerikaner av seg. Suksessen har vært stor og Tape Face har opptrådt verden over som for eksempel på Edinburgh Festival Fringe, Toronto and Motreal Festivals og London´s West End og mange, mange steder mellom Paris og Beijing.

Tape Face beveger seg i et ukjent landskap hvor han berører sjangre som mimeteater, stumfilm, magi, dukketeater, Motown — og filmene til Patrick Swayze.
Tape Face er en nysgjerrig og ettertenksom sjel som tilnærmer seg andre mennesker og ting som potensielle venner – eller som leketøy. Her får vi syngende sko og tomme kjoler som danser. Tape Face skaper en verden av muligheter hvor det eneste sikre er latteren!

Velkommen til et annerledes show for hele familien.

Billettpris:
Ordinær: 350