Ny direktør

Andreas Gilhuus blir ny direktør på Ibsenhuset

Styret i Ibsenhuset har i dag ansatt Andreas Gilhuus (48) som ny direktør for Ibsenhuset. Han kommer fra stillingen som daglig leder på Bølgen Kulturhus i Larvik. Det var 25 søkere til stillingen.

Stillingen har det øverste administrative ansvaret for Ibsenhusets ledelse og drift. I stillingsutlysningen var det blant annet etterspurt stor forståelse og kjennskap til kultur-, musikk- og underholdningsbransjen, samt ledererfaring, bransjeforståelse og økonomikunnskap.

Ansettelsesutvalget har vært svært opptatt av å videreføre og videreutvikle Ibsenhusets kvaliteter, og er veldig fornøyd med at det er Andreas Gilhuus som nå skal ta dette arbeidet videre.

– Andreas svarer opp kriteriene for stillingen på en veldig god måte. Han har solid ledererfaring fra tilsvarende drift, stort nettverk og utvist stor forståelse for kulturhusets rolle i lokalsamfunnet, sier styreleder i Ibsenhuset Ingjerd B. Martinsen

– Med Andreas får vi en dyktig og erfaren leder som vil ta godt vare på verdiene og ambisjonene til Ibsenhuset. Vi er veldig fornøyde med at han takket ja til stillingen.

Gilhuus er også selv en fornøyd mann.

– Jeg er veldig takknemlig for å bli valgt til en så spennende jobb, og gleder meg stort til å bli bedre kjent med de ansatte og brukerne av huset. Ibsenhuset har mange spennende prosjekter på gang fremover, som jeg gleder meg til å være med å utvikle.

Når Andreas Gilhuus begynner i stillingen som direktør på Ibsenhuset blir avklart i løpet av kort tid.

Gavekort Gavekort

gled noen gled noen gled noen gled noen gled

Få gavekort her!