Møterom

Anitra

Kapasitet 80

I rommet over restauranten har man en fantastisk utsikt over hele parken foran Ibsenhuset. Her har vi en stor TV-skjerm, samt et lite lydanlegg. Dette rommet er perfekt for en middag for opptil 60 gjester, med egne toaletter og umiddelbar tilgang til baren i restauranten, vil dette være et perfekt lokalet for konfirmasjoner,  barnedåp, julebord eller en uformell festaften. Her er det plass til 80 stykker i stolrader og 50 stykker i klasseromsoppsett.

Helmer

Kapasitet: 50

Helmer er det perfekte rommet for styremøter, eller mellomstore møter. Her er det plass til 25 stykker rundt bord, med nytt ClickShare-system er det veldig enkelt å koble seg på projektor og lerret, alt du trenger er en usb-port. Møterommet har også HDMI-inngang og et lite høytalersystem. I en enkel stolrigg får vi plass til 50 stykker, så dette rommet er også optimalt for mindre foredrag eller åpne møter.

Hedvig

Kapasitet 30

Møterommet Hedvig ligger rett ved siden av Peer Gynt-salen og vegg i vegg med Helmer. Dette er et rom som er svært godt egnet for små til mellomstore møter, med en kapasitet på 16 stykker rundt bord og opptil 30 stykker på stolrader. Rommet er utstyrt med ny projektor og lerret.

Terje Vigen

Kapasitet: 130

Terje Vigen-salen, som også huser Peer Gynts scene, er et stort rom med en fantastisk balkong og utsikt til Hjellen og Skienselva. Rommet er et godt alternativ om Peer Gynt-salen blir for stor. Her har vi som i alle andre rom projektor og lerret.

Gavekort Gavekort

gled noen gled noen gled noen gled noen gled

Få gavekort her!