fbpx

Smittevern

Smitteverntiltak – Vis omtanke. Trygghet skaper vi sammen.

Pr. dags dato er det  mulig å avholde kulturarrangement for inntil 200 personer.

Med fokus på små arrangement med begrenset antall billetter tilbyr vi  hyggelige samlinger med noe for enhver smak. Vi tar smittevernhensyn svært alvorlig og publikum skal føle seg trygge her hos oss. Tryggheten skaper vi sammen.

Avstand:
• Avstandsmarkering ved resepsjon, i foajé, ved toalett og ute i forbindelse med arrangement
• Minimum 1 meter mellom hvert bord
• Kun familie/samkjøpere ved samme bord

Hygiene:
• Gode toalettforhold med ekstra renhold og gode håndvaskmuligheter
• Ekstra desinfisering av dørhåndtak, betalingsterminal, knapper, resepsjonsdisk og andre overflater
• God tilgang på hånddesinfeksjonsmiddel i foajé og ved arrangement ute
• Ved flere forestillinger samme dag, rengjøres lokalet og stoler mellom hver forestilling

Informasjon:
• Plakater, løpesedler og skjermer som minner alle på gode smitteverntiltak

Billettkjøp/registrering:
• Vi oppfordrer alle til å kjøpe billett på forhånd; på nettsider eller i resepsjon
• Registrering av alle publikummere via skjema sendt ut på forhånd. Alle som deltar på arrangement må registrere seg grunnet eventuell smittesporing
• Vi oppfordrer til kontaktløs betaling med kort eller Vipps
• Plexiglass i resepsjonen

Plassering under arrangement:
• En-meters anbefaling gjelder
• Kun familie/samkjøpere ved samme bord
• Reservasjon av bord ved bespisning
• Henvisning til bord av Ibsenhusets ansatte
• Dørene åpnes tidlig for å gi mulighet til spredd ankomst av publikum
• Ved barneforestillinger gjelder samme en-metersregel. Følg anvisninger av personalet
• Familier/samkjøpere kan sitte sammen

Bespisning/servering:
• Restauranten følger bransjens regler iht smittevern
• Bordreservasjon ved bespisning
• Åpen bar med avstandsmerker

Ekstra bemanning:
Ibsenhuset og restauranten har økt bemanning for å sikre et best mulig smittevern.

Kjøp gavekort

Gi en kulturopplevelse i gave.

Kjøp

Våre samarbeidspartnere: