Når: Lørdag 18. september
kl. 20.00
Hvor: Peer Gynt, småbord
Priser: 350,-
Varighet: 140 min, inkl.pause
refusjonsgaranti

Trygghet skaper vi sammen!
Vi har refusjonsgaranti.

Les mer

Wolf Moon Fever og Blue Ribbon

Lørdag 18. september kl. 20.00

Kjøp billett

Denne kvelden blir det dobbeltkonsert med Wolf Moon Fever og Blue Ribbon!

Wolf Moon Fever er soloprosjektet til vokalist, gitarist og låtskriver Gjermund Ulvang Hagen. 
Blue Ribbon består av Signe Salvesen og Hans Marius Graasvold. 

Wolf Moon Fever er soloprosjektet til gitarist, vokalist og låtskriver Gjermund Ulvang Hagen, som blant annet er kjent fra bandet Tor Ærlig og Detektivene og som den ene halvdelen av duoen Fruit Tree (med Lars Andre` Tokheim).

Gjennom flere år som aktiv musiker og låtskriver har Gjermund Ulvang Hagen utviklet en uttrykksmessig signatur der singer/songwriter-inspirert folkrock blandes med elementer av alternativ rock og lidenskapelig syttitallsrock. Musikken til Wolf Moon Fever fremstår derfor som en mystisk og fengende skogsgryte av inspirasjonskilder, der påvirkning fra artister som Richard Thompson, Van Morrison, Nick Drake, Motorpsycho, Neil Young og Led Zeppelin lett kan høres. Tekstene er ofte preget av temaer som lengsel, psykedelisk mystikk og forsoning. I løpet av 2020 ble det sluppet flere meget lovende singler fra Wolf Moon Fever og et debut-album er forventet å komme i løpet av 2021. 

Blue Ribbon forener to særpregede og erfarne artister fra norsk og skandinavisk Americana- og old time-miljø. Duoen henter sitt repertoar fra vise-tradisjonen i Appalachia-regionen rundt Virginia og North Carolina, og fra Tennessee hvor musikken utviklet seg til moderne country.

Signe Salvesen (vokal og gitar) har en stemme som bare må oppleves! Hun bodde en periode i Tennessee, hvor hun studerte old time-musikk og blant annet opptrådte på The Carter Family Fold, og sammen med bluegrass-stjernen Rhonda Vincent på legendariske Ernest Tubb Midnite Jamboree. Hun har de senere år viet det meste av sitt musikalske liv til å finne sitt eget uttrykk innen denne sjangeren, og har flere plateutgivelser bak seg. Signe har også en betydelig produksjon av egne låter.

Hans Marius Graasvold (banjo, gitar, vokal) gir i 2020 ut sin debutplate, hvor han sammen med flere kjente gjesteartister fra Skandinavia og USA tolker tradisjonelle låter fra Appalachene, de britiske øyer og Norge. Som artist og arrangør tilhører han en ny generasjon instrumentalister, som både bevarer og fornyer tradisjonell, anglo-amerikansk folkemusikk. Hans Marius har tidligere gjestet Skagen-festivalen med Bullmilk og Erland Lyngve.

Billettpriser:
Ordinær kr 350

Når: Lørdag 18. september
kl. 20.00
Hvor: Peer Gynt, småbord
Priser: 350,-
Varighet: 140 min, inkl.pause