Når: Fredag 16. september, kl. 19:00
Hvor: Dovregubbens hall
Priser: fra 570,- til 670,-
refusjonsgaranti

Trygghet skaper vi sammen!
Vi har refusjonsgaranti.

Les mer

Wenche 75

Fredag 16. september, kl. 19:00

Kjøp billett

Nå er det duket for 75 års bursdagsfest – dette vil du ikke gå glipp av. Det er selveste Wenche Myhre som fyller år.

Alt er klart for en kveld hvor vi får kjenne på hele følelsesregisteret. Det blir ballader, rock and roll, smil og latter, men også rørende øyeblikk. Wenche er en av våre aller største formidlere, og få klarer å spille på alle strengene med samme naturlige eleganse og treffsikkerhet.

Sanger som «La meg være ung», «Vi lever», «Katta vår», «Vinter og sne», «66», «Det er slike ting som hender», «Gi meg en cowboy til mann», «Å-å-å sheriff», «Ei snerten snelle», «En natt forbi», og mange flere, er for lengst allemannseie for flere generasjoner her hjemme, og Wenches sanger har fulgt oss som et lydspor gjennom store og små øyeblikk i livene våre.

Wenche har vært en folkekjær artist helt siden hun var tidlig i tenårene. Som 13-åring vant hun en talentkonkurranse, og som premie fikk hun platekontrakt. Den første singelen «Åh, det er søndag» ble selvsagt kjempepopulær, og resten er historie. Over 60 år senere kan hun se tilbake på en fantastisk karriere, både som artist og skuespiller på film og scene.
Hun har gjort suksess i flere land, Sverige, Danmark, Østerrike, Sveits og ikke minst i Tyskland. Der har hun toppet listene, hatt flere store TV-show og i tillegg representert landet i den internasjonale Grand Prix-finalen.

Da Wenche rundet 70 fylte hun Oslo Spektrum, og leverte et fantastisk show som høstet stående applaus. Nå er hun altså 75!


Billettpriser:
Ordinær: 670

Når: Fredag 16. september, kl. 19:00
Hvor: Dovregubbens hall
Priser: fra 570,- til 670,-