Utsolgt
Når: Fredag 10. juli
kl. 19.00
Hvor: Ved parken til Ibsenhuset
Priser: fra 250,- til 300,-

Viser i Lunden: Unni Wilhelmsen

Fredag 10. juli kl. 19.00

Kjøp billett

Vi fortsetter suksessen med konsertserien «Viser i Lunden»; som er akkurat dette: visesang i friluft ved lunden foran Ibsenhuset. Her rigges det scene og teknikk. Publikum sitter med ryggen mot Ibsenhuset med hele parken og scenen i synsfeltet.

Restaurant Henrik & Kompani selger drikke og mat fra sommermenyen. Dette blir sommeridyll!

Fredag 10. juli, Unni Wilhelmsen

Først ut er Unni Wilhelmsen – kreativ, låtskrivende gitarist og kunstnersjel med glimt i øyet.

Den populære dama reiser konstant rundt på oppdagelsesferd i Norge med sine gitarer og selvskrevne låter. Gjennom oppunder 3000 konserter og 8 plateutgivelser, har hun gjort det meste og samarbeidet med de fleste, men det er fremdeles intimformatet hun trives best i. Hun spiller helst på de trangeste, små stedene, hvor hun kan se ansiktene til hver og en blant publikum. I tillegg til tekstene og musikken, får man gjerne høre historiene bak eller anekdoter om tilblivelsen.

 Da Unni i 1996 slo igjennom med debutalbumet «To Whom it May Concern», ble hun en viktig formidler av en sjanger som tidligere hadde vært nærmest urørt i platesammenheng i Norge, en sjanger som i dag har fått bredt fotfeste i norsk populærmusikk.

 Låta «Won’t go Near You Again» fra debutalbumet, som for øvrig gav henne Spellemannspris for årets album og årets kvinnelige artist, fikk et nytt oppsving da den i 2006 igjen dukket opp på VG-lista. Unni ble også gjenoppdaget gjennom seersuksessen «Hver gang vi møtes» på TV2, som blant annet resulterte i utsolgt Norgesturné sammen med Henning Kvitnes i 2017.

 Siden høsten 2013 har Unni Wilhelmsen også vært et fast medlem av Di Derre, spiller i en stadig mer populær trio sammen med Hanne Mari Karlsen og Sol Heilo (Katzenjammer), samt at hun jevnlig frekventerer scenen flankert av Ronny Johnsen og Ole Jørn Myklebust.

Billettpriser: 300

Når: Fredag 10. juli
kl. 19.00
Hvor: Ved parken til Ibsenhuset
Priser: fra 250,- til 300,-