Når: Fredag 21. august
kl. 19.00
Hvor: Ved parken til Ibsenhuset
Priser: fra 250,- til 300,-

Viser i Lunden: Steinar Albrigtsen

Fredag 21. august kl. 19.00

Kjøp billett

Vi fortsetter suksessen med konsertserien «Viser i Lunden»; som er akkurat dette: visesang i friluft ved lunden foran Ibsenhuset. Her rigges det scene og teknikk. Publikum sitter med ryggen mot Ibsenhuset med hele parken og scenen i synsfeltet.

Restaurant Henrik & Kompani selger drikke og mat fra sommermenyen. Dette blir sommeridyll!

 

Denne sommeren byr vi på følgende «Viser i Lunden»:

Fredag 19. juni: Trond Granlund

Fredag 26. juni: Benny Borg

Fredag 14. august: Guri Schanke

Fredag 21. august: Steinar Albrigtsen

Steinar Albrigtsen, fredag 21. august:

35 år på veien kan virke som en evighet, men for artisten Steinar Albrigtsen er den musikalske reisa en lidenskap han ikke kan være foruten. Kompromissløs, engasjert, dedikert og med en unik evne til å la både gitar og stemme trollbinde publikum.

Mange kjenner han som «Mannen som satte countrymusikken på Norgeskartet», da han vant Spellemannspris for sitt debutalbum «Alone too long» i 1990. Albrigtsen sin forkjærlighet for country, startet etter at han kom over kassetten «White man sings the blues», av hans store idol Merle Hagard. I denne perioden var nok Albrigtsen mer kjent i Nord-Norge, under pseudonymet «Stoney Albright». Ifølge artisten ble publikum skuffet, da de etter å ha lest plakaten fant ut at den blinde, tannløse bluesartisten fra Amerika, faktisk var en ung, fremadstormende artist, med alle tennene i behold, og i tillegg bodde han i Tromsø.
Albrigtsen fortsatte sin karriere med fremadstormende skritt. Debutalbumet solgte 180.000 eksemplar, og hele Norge hadde øynene på denne mørke nordlendingen, med den silkemyke stemmen.

Live har Albrigtsen med seg sangeren og låtskriveren Monika Nordli og Ernst Nikolaisen på bass.

Billettpriser: 300

Når: Fredag 21. august
kl. 19.00
Hvor: Ved parken til Ibsenhuset
Priser: fra 250,- til 300,-