Utsolgt
Når: Lørdag 19. februar
kl. 19.00
Hvor: Restauranten
Priser: 805,-
refusjonsgaranti

Trygghet skaper vi sammen!
Vi har refusjonsgaranti.

Les mer

Vinsmaking med vingården Ghisolana

Lørdag 19. februar kl. 19.00

Kjøp billett

På grunn av restriksjoner flyttes dette arrangementet fra 8. januar til 19. februar 2022. De som har kjøpt billett, vil bli kontaktet.

XXX

Restaurant Henrik & Kompani inviterer igjen til en av sine hyggelige vinsmakingskvelder. Denne gang er det Lisa Dall’est fra den familiedrevne vingården Ghisolana som kommer på besøk.  

Vi skal til Italia, til området Veneto som ligger i nord-øst. Dette området har, som alle andre områder, sine særegenheter i forhold til klima og jordsmonn – noe som preger produktene fra de ulike områdene. 

Ghisolana, denne kveldens leverandør av edle dråper, produserer en fantastisk prosecco. Den lille vingården er først og fremst kjent for sin «Ghisolana over 100» – en prosecco som har blitt kåret til «Italias beste prosecco». Gården satser også på turisme og kan tilby både overnatting og restaurantbesøk på den familiedrevne vingården. Men nå altså; nå kan du få både foredrag og vinsmaking her på Ibsenhuset.

Kjøkkenet på restauranten vil diske opp med småretter som passer til de ulike vinene. Små, delikate asia-inspirerte smaker tilpasset de italienske vinene i alle farger. 

Velkommen til en kveld hvor nytelse for smakssansene står i fokus.

Billettpris:
Ordinær: 805
Billettprisen inkluderer foredrag, vinsmaking og småretter

18 års aldersgrense

Når: Lørdag 19. februar
kl. 19.00
Hvor: Restauranten
Priser: 805,-