Utsolgt
Når: Lørdag 2. april
kl. 19.00
Hvor: Restauranten
Priser: 1160,-
refusjonsgaranti

Trygghet skaper vi sammen!
Vi har refusjonsgaranti.

Les mer

Vinsmaking med Frigo Wines

Lørdag 2. april kl. 19.00

Kjøp billett

Restaurant Henrik & Kompani er kjent for å ha gode viner på kartet. Som «husets vin» får du to viner fra vingården Frigo Wines. Dette er viner av ypperste kvalitet. I kveld er restauranten spesielt stolt da de endelig kan invitere til en vinkveld med selveste Domenico Frigo og hans familie – en bragd i seg selv da mannen knapt har beveget seg utenfor Italias grenser.

Frigo Wines er en liten familiedreven vingård i området Veneto nord i Italia. I dette området er ikke vin bare nytelse, det er også tradisjon. Oldefar Giacomo Frigo grunnla gården i 1876. I dag er fjerde generasjon ved vintønnene. Demenico ønsker å kombinere erfaringer fra fortiden forent med den mer moderne tid. Kun det beste er godt nok for produsenten som skaper naturlige, friske og velduftende viner.

I kveld skal vi smake på ulike produkter fra denne vingården. Vi får boblende vin, vi får røde og hvite og vi får dessertvin. Og vi skal få mat! En nydelig 4-retters meny satt sammen av matekspertene på en av områdets beste restauranter.

Velkommen til ren nytelse!


Billettpriser:
Ordinær: 1160 – inkluderer foredrag, 4-retters meny og smaking av 5 viner

18 års aldersgrense

Når: Lørdag 2. april
kl. 19.00
Hvor: Restauranten
Priser: 1160,-