Utsolgt
Vinsmaking: Afterwork wine and tapas dinner

Når

Fredag 19. januar 2024, kl. 16.00

Hvor:

Restauranten

Priser:

905,-

Vinsmaking: Afterwork wine and tapas dinner

Velkommen til en avslappende ettermiddag med smaking av totalt seks viner, utsøkt tapas og foredrag servert av to kunnskapsrike og engasjerte damer fra to ulike vingårder i vakre Italia. Hit kan du komme rett fra jobb, sette seg til bords og bare nyte en deilig ettermiddag.

Vi gleder oss stort til å få besøk av Lisa og Chiara, to svært dyktige og engasjerte vinprodusenter fra Italia.
Restaurant Henrik & Kompani inviterer igjen til et av sine hyggelige vinsmakingsarrangement. Her blir det mye kunnskap om vin, vi smaker på ulike kvalitetsvin og vi skal spise nydelig tapas.

Lisa Dall’est representerer den familiedrevne vingården Ghisolana – den ene leverandøren av dagens edle dråper. Den lille vingården I de grønne åsene ved foten av Monte Grappa i Monfumo i Asolo i nord-Italia, er først og fremst kjent for sin «Ghisolana over 100» – en prosecco som har blitt kåret til «Italias beste prosecco». Gården satser også på turisme og kan tilby både overnatting og restaurantbesøk på den familiedrevne vingården.

Den bittelille vingården Terre di Leone, med kun 7 dekar med vinmarker, ligger i Maranodalen i hjertet av området Valpolicella i distriktet Veneto nord i Italia. Chiara Turati og hennes mann Federico, driver gården kompromissløst hvor kvaliteten går langt foran kvantiteten. Det dedikerte arbeidet har gjort gården til en av de aller ypperste i sitt område med prestisjefylte utmerkelsen, spesielt i forhold til deres amarone-viner.

Ta med deg kollegaene, dine ansatte, eller hva med en hyggelig julegave?


18 års aldersgrense

Billettpris:
Ordinær: 905 (inkl. foredrag, seks ulike viner av ypperste klasse, tapas)