Når: Søndag 2. oktober
kl. 19.00
Hvor: Dovregubbens Hall
Priser: 350,-
Varighet: 90 min
refusjonsgaranti

Trygghet skaper vi sammen!
Vi har refusjonsgaranti.

Les mer

Villmarksforedrag med Monsen og Mattis

Søndag 2. oktober kl. 19.00

Kjøp billett

Nå blir det foredrag med Jan Monsen og Mattis Thørud – to av trekløveret bak NRK-serien «Monsen, Monsen og Mattis». Her får vi høre om fantastiske villmarksekspedisjoner i Alaska, Canada og Norge. Om møter med rovdyr, det å nyte nordlyset, stillheten og øyeblikkene. Om planlegging, kameratskap og gjennomføring av en drøm som er oppnåelig for mange.

I foredraget får vi høre historien om hvordan to travle familiefedre i full jobb, klarer å gjøre drømmen til virkelighet. Kanskje til inspirasjon og et spark bak til oss andre som skylder på tidsklemma?

I TV-serien tar de turene et hakk lenger enn de fleste, men elementene og krav til ferdigheter er mye av de samme som for en kortere tur i hjemlig natur. Det handler mye om det samme: Nyte flott natur og være i ett med omgivelsene. Oppleve gleden ved det enkle, kjenne på det å bli sliten og nyte late timer foran bålet. Fylle opp lagrene med mat man har tilberedt selv og gjerne skaffet underveis. Vite at man sover tørt og behagelig og at samarbeidet med kameratene fungerer. Og ikke minst planleggingen – mye av moroa starter allerede med kartstudier og Google Earth.

Sammen med Jan og Mattis deltok også Jan sin eldre bror Lars Monsen på alle ekspedisjonene. I foredraget får vi høre Jan og Mattis sin usensurerte versjon av hvordan de tre sammen har fått til det mange av oss drømmer om, ispedd masse humor og selvironi.

Og hvordan er det EGENTLIG å være på tur med Lars Monsen?

Billettpriser:
Ordinær: 350

Når: Søndag 2. oktober
kl. 19.00
Hvor: Dovregubbens Hall
Priser: 350,-
Varighet: 90 min