Snart utsolgt
Når: Lørdag 24. oktober
kl. 17.00
Hvor: Dovregubbens Hall
Priser: fra 550,- til 600,-
Varighet: 90 min, ingen pause
refusjonsgaranti

Trygghet skaper vi sammen!
Vi har refusjonsgaranti.

Les mer

Vikingarna

Lørdag 24. oktober kl. 17.00

Kjøp billett

Vikingarna med Christer Sjögren er tilbake på scenen og gleder et stort publikum både på dansearenaer og konserthus over hele Norden. Det er nok ingen overdrivelse å si at dette er Nordens største danseorkester gjennom tidene. Medvirkende i utallige TV-program og med over tolv millioner solgte plater tyder på en særdeles høy popularitet.

Når bandet, med originalbesetning, nå gjester Ibsenhuset er det i et deilig lytteformat i storsalen. En kveld med Vikingarna tar deg gjennom historien fra 70-tallet og framover; her kommer de kjente låtene på rekke og rad.

Bandet ble startet allerede i 1960 under navnet The Vikings. I 1968 ble navnet endret til Vikingarna og i 1978 skjedde noe som skulle få stor betydning for bandet; Christer Sjögren ble med som vokalist. Nå var gutta inne i en periode hvor alt «tok av». Vikingarna hadde et hektisk turnéliv og gledet tusener på sine utallige opptredener. I 2004 kom den triste beskjeden om at bandet skulle legges ned, og det ble stille rundt gutta.

I 2018 skjedde det noe; medlemmene i Vikingarna hadde lyst på et lite comeback. Suksessen var formidabel, publikum jublet og etterspørselen var stor. Nå reiser gutta rundt og tar de jobbene de virkelig har lyst på.

Billettpriser:
Ordinær: 600

Når: Lørdag 24. oktober
kl. 17.00
Hvor: Dovregubbens Hall
Priser: fra 550,- til 600,-
Varighet: 90 min, ingen pause