Når: Torsdag 4. februar
kl. 19.00
Hvor: Dovregubbens Hall
Priser: 350,-
refusjonsgaranti

Trygghet skaper vi sammen!
Vi har refusjonsgaranti.

Les mer

Utsettes! Frøydis inviterer: Lewi og Karin

Torsdag 4. februar kl. 19.00

Kjøp billett

På grunn av smittevern utsettes dette arrangementet. Ny dato kommer. Vi kontakter alle med allerede kjøpte billetter.

Lewi Bergrud og Karin Okkenhaug er begge dyktige historiefortellere og er opptatt av å formidle livet. Ærlig, ekte, vart og nært er beskrivelser fra publikummere som har vært på konserter med dem. Nå gleder de seg til å stå  på scenen sammen med Frøydis Grorud, og i samspill med publikum skape en varm stund i Ibsenhuset. 

Karin Okkenhaug er født og oppvokst i Skien. Hun har jobbet som korist for en rekke artister, og ga i 2018 ut sitt kritikerroste debutalbum «Se det du ser» Tittelsporet har gått på° høyrotasjon på NRK Telemark. Hennes andre plate «Den dagen det snur» kommer ut i løpet av vinteren. 

Lewi Bergrud er fra Toten, men er bosatt i Porsgrunn. Han har reist land og strand rundt som bassist for utallige band. Men Lewi spiller ikke bare bass, han er et musikalsk multitalent. Han har gitt ut 4 album under eget navn og du har garantert hørt noen av de fengende låtene hans på radio. 

Billettpriser:
Ordinær: 350
Student: 100
Skien vg skole: 100

Frøydis Inviterer …
I en årrekke har Frøydis Grorud invitert musikkvenner til samspill og musikalsk lek i Drammens Teater, med stor suksess. Våren 2020 tok Frøydis konseptet videre til Ibsenhuset og inviterer sangere og musikere, kulturelle gjester og unge talenter fra Telemark til å lage konsertkvelder du ikke har opplevd maken til tidligere.
Målet er å skape unike konserter av høy kvalitet med stor sjangerbredde og variasjon, og Frøydis ønsker at kveldene skal fylles til randen av spilleglede, lekenhet, hjertevarme og sterke musikalske øyeblikk. Frøydis er musikalsk vertinne og kunstnerisk leder for konseptet.

Når: Torsdag 4. februar
kl. 19.00
Hvor: Dovregubbens Hall
Priser: 350,-