Når: Torsdag 15. september, kl. 19:00
Hvor: Peer Gynt, småbord
Priser: 445,-
Varighet: 75-90 min
refusjonsgaranti

Trygghet skaper vi sammen!
Vi har refusjonsgaranti.

Les mer

Unni Wilhelmsen og Thom Hell

Torsdag 15. september, kl. 19:00

Kjøp billett

Dette blir en vakker og stemningsfull musikkopplevelse som vil vekke latter, tårer og gi deg gåsehud. To av våre mest folkekjære artister har inngått et unikt og spesielt musikalsk samarbeid. Her blir det vakre tolkninger fra begges rikholdige skattkister av musikk samt en ny felles låt som utgis høsten 2022. Velkommen til Unni Wilhelmsen og Thom Hell!

Unni Wilhelmsen har i snart 25 år reist land og strand rundt i Norge med musikken sin. Med over 2500 konserter, 8 albumutgivelser, 2 Spellemannpriser og hits som «Won’t Go Near You Again» og «Anything ‘Bout June, har Unni har etablert seg som en av våre mest betydningsfulle låtskrivere og satt solide spor i de fleste nordmenns musikalske hjerter. Foruten solokarrieren spiller Unni gitar i Di derre og turnerer for tiden med Steinar Raknes. Hun er ellers kjent fra samarbeid med blant andre Sol Helio og Hanne Mari Karlsen, samt Henning Kvitnes.

Thom Hell har gjennom en årrekke vært en av Norges mest populære og produktive artister. Som sanger, låtskriver og produsent har han gitt ut hele 9 studioalbum, mottatt 3 Spellemannpriser, sjarmert hele Norge i «Hver gang vi møtes» og vunnet «Det Store Korslaget». I tillegg til sin egne omfattende karriere er Thom Hell kjent fra suksessfulle samarbeid med artister som Marit Larsen, Jonas Fjeld, Marte Wulff og Jonas Alaska.


Billettpriser:
Ordinær: 445

Når: Torsdag 15. september, kl. 19:00
Hvor: Peer Gynt, småbord
Priser: 445,-
Varighet: 75-90 min