Utsolgt
Når: Lørdag 19. juni
kl. 18.00
Hvor: Haveveien 11
Priser: 300,-
Varighet: 90 min
refusjonsgaranti

Trygghet skaper vi sammen!
Vi har refusjonsgaranti.

Les mer

Tre Sopranos: Endelig sammen i haven

Lørdag 19. juni kl. 18.00

Kjøp billett

Tre Sopranos gjentar suksessen fra i fjor sommer, da haven i Haveveien 11 fyltes med smektende sommertoner fra trio med musikere. Blant roser og liljer ble publikum vist vei til trygge plasser ift. smittevern. Det samme skjer nå i juni: her blir det luftig blant kohortene, alle skal kjenne at i haven er det trygt å være, og samtidig skal publikum få en strålende musikalsk opplevelse.

De tre Sopranos i haven 2021 blir:
Hilde Norland Gundersen, Siri Fredrikke Lundvang, og for anledningen: Maria Torvund.
I år har sangtrioen med seg Per Einar Watle (Persen) på gitar, Lars Tinderholdt på bass, Espen Gjelstad Gundersen på tangenter, Jan Inge Nilsen (Jango) på trommer og André Kassen på saksofon.

Musikken du får høre er sommerlige, stemningsfulle favoritter gjennom mange stilarter og epoker. Vertskapet lover sødmefylte toner og grønn groove i gresset, dere! 

Konserten holdes i Haveveien 11, Skien
Lørdag 19. juni kl. 18.00 og 21.00
Søndag 20. juni kl. 19.00
Dørene åpnes en time før konsert: åpen Havekafé (vipps/ kort).

Husk: dette er ute i Norge, og om kvelden. Vi vet aldri hvordan været blir. Kle deg godt, mer enn du tror er nødvendig. Ta med varme pledd (det var smart, erfarte vi i fjor).
Blir det regn i lufta, er det ikke tillatt med paraply, da må man kle seg etter været (regnponsjoer kan være fint). På festivaler er man ute og nyter musikk i all slags vær; det er vi i haven også.

Velkommen!

Billettpris:
Ordinær: 300

Når: Lørdag 19. juni
kl. 18.00
Hvor: Haveveien 11
Priser: 300,-
Varighet: 90 min