Når: Fredag 14. oktober, kl. 20:00
Hvor: Peer Gynt, småbord
Priser: 290,-
Varighet: 90 min

Tor Ærlig: Mannen fra i går

Fredag 14. oktober, kl. 20:00

Kjøp billett

Tor Ærlig: Mannen fra i går
med Tor Erling Naas, John Peter Støa og Øyvind Risberg

Denne musikalske kabareten handler om kampen om å stå opp om morran når du ikke skal på jobb, men i stedet må kjempe mot Shakespeares spøkelse og Ibsens gjengangere. Den handler om å møte framtida i døra med gårsdagens avis og å forsøke å treffe tidsånden når du ikke lenger finner lesebrillene. Kort sagt, den handler om livet – sånn som det har blitt.

«Mannen fra i går» er en reise gjennom ord, toner og tegninger. Det er også en lansering, og en scenisk versjon, av boka med samme navn, som selvfølgelig blir å få kjøpt signert denne kvelden. Det hele gis en glad-trist innramming av de musikalske magikerne John Peter Støa og Øyvind Risberg som både spiller diverse instrumenter og bidrar til arrangement og produksjon.


Tor Ærlig alias Tor Erling Naas, er forfatter, tegner, musiker og mye annet.
Han har gitt ut til sammen tolv bøker, med tegneserier og tekst. Bøkene har fått utallige prisnominasjoner og til og med et par priser. Apefjes ble av Dagbladets lesere kåret til en av tidenes femten beste norske ungdomsbøker, og tegneserieromanen Ser du meg nå? til en av de tolv viktigste norske tegneserieklassikerne.

Som musiker var han med bandet Kaptein Tordenbrak innom Ti i skuddet i 1996 med radiohiten Generasjon f.eks. og da Tor Ærlig og Detektivene slapp sitt første hele album hadde de allerede sneket seg inn på Dagbladets liste over Telemarks 25 beste plateutgivende artister de siste 40 åra. I fjor kom soloalbumet Vinger av papir.

Likevel har nesten ingen hørt om Tor Ærlig.

Det er derfor han nå har begynt å skrive dikt.
I et desperat håp om at det er det som kan gi ham en tå innenfor, høyt der oppe på parnasset. Og det begynner mildt sagt og haste for en mann på 57 – i en verden som er i ferd med å gå under.

Billettpriser:
Ordinær: 290

Når: Fredag 14. oktober, kl. 20:00
Hvor: Peer Gynt, småbord
Priser: 290,-
Varighet: 90 min