Når: Fredag 12. november
kl. 19.00
Hvor: Dovregubbens Hall
Priser: 465,-
Varighet: 100 min
refusjonsgaranti

Trygghet skaper vi sammen!
Vi har refusjonsgaranti.

Les mer

THIS WAS MY LIFE feat. Karsten Skovgaard (Kim Larsen & Kjukken)

Fredag 12. november kl. 19.00

Kjøp billett

I akustisk setting tas du med på en herlig musikalsk reise i Kim Larsens liv og leverer det beste av hits fra karrieren hans som f.eks. «Papirsklip», «Midt om natten», «This is my life» og «Hva gør vi nu, lille du».

Med danske vokalist og frontfigur, Claus Pedersen i kombinasjon med Karsten Skovgaard (Kim Larsen & Kjukken), samt dyktigere og rutinerte musikere kjent fra Bergens musikkmiljø, gjenskapes den ene etter den andre perlen på magisk vis med herlig innlevelse og harmonier.

This Was My Life er et tributeband til Kim Larsen & Gasolin. Bandet ble etablert i Bergen i januar 2018 og har med rekordfart blitt et anerkjent navn blant publikum og arrangører i hele Norden. Etter premieresuksessen har etterspørselen blitt enorm, og bandet spiller for tilnærmet utsolgte arenaer Norge rundt.

Som nok et bevis på at This Was My Life fort ble et av Nordens beste hyllester til Kim Larsen har hans nærmeste venn gjennom de siste 23 år, Karsten Skovgaard takket ja til å medvirke som gjesteartist på deres konserter i 2021. Han gjorde seg godt bemerket som orkesterleder og sologitarist i Kim Larsen & Kjukken. Skovgaard er tidligere gitarlærer og underviste Kim Larsen etter at de møttes. Han var også selvskrevet til å synge Kim sin klassiker «Joanna», med sin nesten barnslige stemme.

This Was My Life består av:
Claus Pedersen (vokal/gitar)
Arne Oppedal (gitar)
Arild Gjørøy (bass)
Marius Larsen (perkusjon/vokal)
Special guest: Karsten Skovgaard (gitar/vokal)

Billettpris:
Ordinær: kr 465

Når: Fredag 12. november
kl. 19.00
Hvor: Dovregubbens Hall
Priser: 465,-
Varighet: 100 min