The Norwegian Soulband

Når

Fredag 4. oktober, kl. 20.00

Hvor:

Peer Gynt, småbord

Priser:

320,-

Varighet:

90 min, ingen pause

The Norwegian Soulband

35 år med soul, funk og tørre vitser – Ibsenhuset er endelig klare for The Norwegian Soulband!

Det hele startet i 1989, da med navnet SixPack. Bandet ble raskt allemannseie i området og de skapte fort sitt helt eget soulunivers.

Reisene ble fort lengre, bandet skriftet navn til The Norwegian Soulband og er i dag et at av landets ledende soul & funk band. Med en besetning bestående av et stramt komp, blåserekke og soulfull vokal får vi den umiskjennelige The Norwegian Soulband-sound. En ting er musikken, en annen er den enorme spillegleden og gode atmosfæren gutta på scenen skaper. Stemningen smitter raskt over på publikum som alltid får servert en stor dose soul & funk med høy partyfaktor.

Med vokalist Kim Rune Hagen, antakelig det råeste vi har av vokalister i Norge akkurat nå,  er konsertene den rene eksplosjonen. Albumet «Groove Your Hips» fra 2021 (vinyl og digitalt) har fått hederlig omtale og spilles stadig på radio i Norge og dedikerte soul funk kanaler i Europa.

The Norwegian Soulbandet gjester jevnlig store festivaler som Trandal bluesfestival, Nidaros blues, Notodden bluesfestival, Nevlunghavn Live, Sildajazz og Rørafestivalen for å nevne noen av de større, samt klubbjobber og events.

Sommeren og høsten 2024 legger bandet ut på jubileumsturné og festivaler i Skånevik, Nevlunghavn, Notodden og Risør får besøk. Det blir også stopp hos Herr Nilsen i Oslo og flere arenaer i Nord-Norge får besøk. Men altså; 4. oktober sees vi på Ibsenhuset.


Bandet består av:
Kim Rune Hagen: vokal
Tommy Larsen: gitar og vokal
Bjørn Edmund Fosstveit: bass
Per Christian Pedersen: trommer
Per Christen Stiansen: piano/orgel og kor
Tron Taalesen: saksofoner og kor
Vidar Torbjørnsen: trompet/flügelhorn og kor«Det er nesten smått utrolig, men The Norwegian Soulband har tross sin eksistens i over 30 år gått under radaren hos bookingansvarlig i Nidaros Blues. Den tabben skal vi rette opp i nå. Gjør deg klar for de heftigste låtene fra 60-tallet og tøffe egenkomponerte låter. Det blir soul- og funkfest på Nidaros i år.» (Jan Engen, Nidaros blues, etter å ha hørt bandet på Trandal bluesfestival i -21)


«Han ble etterfulgt av Norwegian Soulband med supervokalist Kim Rune Hagen i spissen. Det ble mer funk enn soul underveis i deres sett, men du verden for et bra partyband dette er på en festival som Nidaros.»
(Bluesnews 26.04.2022 Freddy Toresen)

«Dette var ikke bare en konsert … det var en OPPLEVELSE!» (Gjest i Notodden kirke, Notodden bluesfestival -22.)


Billettpris:
Ordinær: 320