Når: Torsdag 11. november
kl. 16.00
Hvor: Dovregubbens Hall
Priser: fra 595,- til 795,-
refusjonsgaranti

Trygghet skaper vi sammen!
Vi har refusjonsgaranti.

Les mer

The Magical Music of Harry Potter

Torsdag 11. november kl. 16.00

Kjøp billett

Denne kvelden får du den beste musikken fra filmene om Harry Potter spilt av London Philharmonic & Symphonic Film Orchestra. Du vil også få møte Chris Rankin – han som spiller Perry Wiltersen i filmene, stjernesolister og eget kor. Sammen vil disse skape en magisk aften for å gi deg en unik opplevelse.

Programmet inkluderer filmmusikk fra John Williams, Patrick Doyle, Nicolas Hooper og Alexandre Desplat, samt musikk fra den prisbelønte musikalen «Harry Potter og barnets forbannelse».

Filmene om Harry Potter, basert på bøkene signert J.K. Rowling, er noen av de mest suksessfulle filmer gjennom tidene. Musikken til disse filmene har mottatt utallige priser og er for mesterverk å regne.

Konserten vil ta oss med på en reise gjennom de mest musikalske høydepunktene. Skuespiller Chris Rankin, han som spiller en av brødrene til Ronny Wiltersen, vil være med på å gjøre kvelden uforglemmelig.

Publikum kan forvente å bli innhyllet i en verden av fortryllelse gjennom den mest avanserte teknologien innen lys, lyd og laser. De visuelle og magiske effektene vil få hjertene til alle Harry Potter-fans å slå litt raskere.

Billettpriser:
Rad 1-7: kr 795
Rad 8-16: kr 695
Rad 17-21: kr 595

Når: Torsdag 11. november
kl. 16.00
Hvor: Dovregubbens Hall
Priser: fra 595,- til 795,-