The Grand Ukrainian Ballet: Svanesjøen

Når

Lørdag 18. januar 2025, kl. 19.00

Hvor:

Dovregubbens hall

Priser:

805,-

The Grand Ukrainian Ballet: Svanesjøen

The Grand Ukrainian Ballet byr på en flott oppsetning av den verdenskjente klassiske balletten Svanesjøen. De uforglemmelige og følelsesladede komposisjonene av Peter I. Tchaikovsky, et magisk plot og spektakulær dans – alt dette gjør forestillingen til en ren nytelse.

Balletten forteller historien om prins Siegfried, prinsesse Odette og magikeren Redbeard – en historie om kjærlighetens triumf over mørke krefter.

Under kunstnerisk ledelse av Rimma Wachsmann kombinerer dette ballettkompaniet det beste fra klassisk ballett med ukrainske dansestjerner i Europa. Rimma Wachsmann, en etablert skikkelse i scenekunstens verden, har oppnådd mer enn bare å lede et ballettkompani inn i den ledende ligaen av europeisk ballettkunst. Grand Ukrainian Ballet tilbyr også de beste ukrainske dansere og solister, som nå har funnet et nytt hjem i Europa, en plattform for sine historier, drømmer og spesielle ferdigheter.

– Det er både en ære og en hjertesak for meg å forme «Den store ukrainske balletten» til høye prestasjoner, forklarer Wachsmann. Med dette ensemblet av håndplukkede dansere ønsker hun ikke bare å feire den rike tradisjonen med klassisk ballett, men også sette et tegn på håp og en ny begynnelse for de talentfulle ukrainske stjernene i Europa.

Hovedrollene danses av stjernesolistene Vasylieva Vladyslava (Odette og Odile) og som Prins Sigfried møter vi Razmik Marukyan. Sistnevnte er også forestillingens koreograf.

Billettpris:
Ordinær: 805