Telemark Kammerorkester med Ragnhild Hemsing

Når

Søndag 27. oktober, kl. 18.00

Hvor:

Peer Gynt, småbord

Priser:

fra 150,- til 395,-

Telemark Kammerorkester med Ragnhild Hemsing

IKAROS: Telemark Kammerorkester og Ragnhild Hemsing

Telemark Kammerorkester med kunstnerisk leder Per kristian Skalstad og fiolinist Ragnhild Hemsing kommer til Ibsenhuset med en ny og spennende fiolinkonsert av Telemarkskomponisten Martin Ødegaard. Kvelden byr også på vakker klassisk musikk av Mendelssohn og Mozart, samt Jean Sibelius sin nydelige Suite for fiolin og strykere og den amerikanske komponisten Caroline Shaws Entr´acte.
Flott, vakker og spennende musikk for en mørk oktoberkveld!

Fiolinisten Ragnhild Hemsing er kjent som en usedvanlig allsidig musiker som trakterer både klassisk fiolin og hardingfele. Hun har vært gjesteartist ved alle de store festivalene og konserthusene i Norge, og i år var hun festspillmusiker i Bergen.

Telemark Kammerorkester (TKO) er et profesjonelt strykeensemble som ble etablert i 1992. Orkesteret er prosjektbasert og knytter til seg musikere fra Osloregionen og Telemark, både fra frilansmiljøet og institusjonsorkestrene, avhengig av prosjektenes art. TKO tilstreber kunstnerisk kvalitet og vekst gjennom kreative produksjoner, og har jobbet målbevisst for å etablere seg som et av landets ledende orkestre.

Foto: Kaupo Kikkas

Billettpriser:
Ordinær: 395
Student: 250
Barn: 150