Når: Torsdag 16. april
kl. 19.30
Hvor: Peer Gynt
Priser: 300,-

Tangofest. GJENNOMFØRES IKKE

Torsdag 16. april kl. 19.30

Kjøp billett

På grunn av det pågående koronautbruddet har arrangøren av Tangofesten 16.4 bestemt å ikke gjennomføre dette arrangementet. Betalte billetter vil bli refundert. Vi ber om forståelse for at det kan ta noe tid. Beløpet vil returneres til samme betalingskort som ble brukt ved kjøp.
Vi oppfordrer alle til å bli med på dugnaden for å bekjempe viruset slik at den gode hverdagen raskt kan komme tilbake. 


::

Tangofest med El Muro Tango & Juan Villarreal. Opplev norsk-argentinsk tangoband i verdensklasse!

El Muro Tango er et norsk-argentinsk tangoband som i løpet av rekordtid har tatt den internasjonale tangoverdenen med storm. Med sin energiske scenetilstedeværelse og egenartede uttrykk har de begeistret tangodansere og musikkelskere i hele Europa og Sør-Amerika.
Siden bandets oppstart i 2016 har de turnert verden rundt og spilt for fulle hus på prestisjefulle festivaler og konsertscener som Oslo Kammermusikkfestival, Innsbruck Tangofestival, Royal Concertgebouw og Usina del Arte.
Bandet opptrådte i finalen av Norske Talenter 2018 med danseparet Cyrena Drusine & Steinar Refsdal. De jobber jevnlig med Argentinas fremste tangosangere som Juan Villarreal, Chino Laborde og Negro Falótico.
El Muro Tango lanserte sitt debutalbum «Nostálgico» på tyske Galileo Music i november 2018, til strålende kritikker i internasjonal presse. Musikken deres består av tradisjonell argentinsk tango med et friskt og moderne tonespråk innblandet elementer av jazz og søramerikanske rytmer.

Juan Villarreal ble født i Puerto San Julián, Argentina, og regnes for å være en av de mest populære sangerne i sin generasjon. Siden 2010 har han vært medlem av det anerkjente tangoorkesteret Orquesta El Arranque, og har gjennomført en rekke turnéer i Europa, Sør-Amerika og Asia. Juan har spilt inn album med anerkjente musikere som Victor Lavallén og Julián Peralta.

Musikere
Karl Espegard: fiolin
Juan Pablo de Lucca: klaver
Kaspar Uljas: bandoneón
Benjamin Groisman: kontrabass
Juan Villarreal: sang

Billettpriser:

Ordinær: 300

Når: Torsdag 16. april
kl. 19.30
Hvor: Peer Gynt
Priser: 300,-