Når: Søndag 21. november
kl. 18.00
Hvor: Dovregubbens Hall
Priser: fra 450,- til 720,-
Varighet: 150 min, 15 min pause
refusjonsgaranti

Trygghet skaper vi sammen!
Vi har refusjonsgaranti.

Les mer

St. Petersburg Festival Ballet: Tornerose

Søndag 21. november kl. 18.00

Kjøp billett

Med dette presenterer vi en av verdens mest populære balletter; «Sleeping Beauty» eller «Tornerose» som vi kaller den på norsk. Mesterstykket fremføres av St. Petersburg Festival Ballet. Dette turnerende ensemblet forbindes med eleganse, skjønnhet, storslagne kostymer og danseteknikk av ypperste klasse. 

Historien om Tornerose er opprinnelig et folkeeventyr man mener første gang ble nedskrevet en gang på 1300-tallet. Komponisten Pjotr Tsjajkovskij er vel den som har gjort historien til udødelig allemannseie. Helt på slutten av 1880-årene komponerte han musikken til den balletten han tilsynelatende var mest fornøyd med selv. 

Balletten går for å være en av de vakreste balletter innen det klassiske repertoaret. Historien om den sovende prinsesse Tornerose og den modige prinsen som vekker henne med et kyss har alltid fenget publikum. Historien har alt; romantikk, poesi, skjebnemakt, godhet versus ondskap og selvfølgelig kjærlighet. Denne oppsetningen med sin storslagne scene- og lysdesign tar oss med inn i et eventyrland av ren nytelse.

Velkommen til en stor opplevelse for hele familien.

Billettpriser:
Ordinær: 720
Barn: 450

Når: Søndag 21. november
kl. 18.00
Hvor: Dovregubbens Hall
Priser: fra 450,- til 720,-
Varighet: 150 min, 15 min pause