Når: Lørdag 20. juni
kl. 18.00
Hvor: Dovregubbens Hall
Priser: 460,-

Sommerkonsert med Vestfold symfoniorkester. GJENNOMFØRES IKKE

Lørdag 20. juni kl. 18.00

Kjøp billett

På grunn av det pågående koronautbruddet vil ikke dette arrangementet bli gjennomført. Betalte billetter vil bli refundert.

:::

Vestfold symfoniorkester presenterer stjernesolistene Espen Grjotheim og Helene Bøksle i en forrykende musikal- og populær sommerkonsert i Ibsenhuset søndag 21. juni kl.18.00. Det blir kjente utdrag fra bl.a Chess, Les Miserables og Kristina fra Duvemåla. Til å lede det hele har vi fått med oss den anerkjente dirigent og arrangør Anders Eljas.

Vestfold symfoniorkester

VSO ble stiftet 26. april 1966 og består av amatører og profesjonelle musikere bosatt i Vestfold fylke. Orkesteret har hatt en rekke norske dirigenter som kunstneriske ledere, både fast og på prosjektbasis, blant andre Øivin Fjeldstad, Dag Nilssen, Bjarte Engeset, Alf Årdal, Jon Terje Svendsen, Kjell Seim og Lars-Erik ter Jung.
VSO får en betydelig støtte til driften fra Vestfold fylkeskommune og er et av landets mest aktive amatørorkestre. Det er ukentlige øvelser, og ca. 5 ulike prosjekter i året, hvorav minst én ballett eller opera.

Billettpris:
Ordinær: 460

Når: Lørdag 20. juni
kl. 18.00
Hvor: Dovregubbens Hall
Priser: 460,-