Når: Lørdag 19. august, kl. 12:00
Hvor: Ved parken til Ibsenhuset
Priser: 1055,-
Varighet: 11 timer

Sommerfesten – lørdagspass

Lørdag 19. august, kl. 12:00

Kjøp billett
Lundetangen pub gjentar suksessen og inviterer igjen til sommerfest. De smeller til med enda en ny to-dagers festival i parken foran Ibsenhuset. Du kan kjøpe billett til fredagen, lørdagen eller et festivalpass som gjelder begge dager!

Er du klar for trøkk, fart og moro? Da blir fredagen noe for deg. Denne dagen er satt av til noe av det ypperste Norge har å by på. Med alt fra Gluecifer til The Dogs, Ramona´s Tea Party og Third Brigade.

Lørdagen byr på alt fra deilig pop, soul til heftig electronica! Artistene spenner fra Emma Steinbakken, Paal Flaata band med stort kor, Ruben, Blue Ribbon, Norwegian Soul Band og Datarock.
Lørdag 19. august åpnes området kl. 12.00 og helt fram til kl. 23.00 vil det syde av liv og røre – musikk, mat, drikke og ikke minst stor stemning.

Den store parken på utsiden av Ibsenhuset utstyres med en stor scene. Her blir det flere telt og sitte-muligheter (væruavhengig).
Mat er viktig og med på laget er: Konnesør Catering og Pizzabakeren.

På den leskende delen av sortimentet kan arrangøren ikke reklamere stort annet en å si det blir mye forskjellig – både innen nasjonalitet, leverandører og typ drikke. Stasjoner vil bli fordelt rundt om i parken.
Lundetangen pub lover å lage en god opplevelse – en skikkelig sommerfest!

Du tar med kjæresten, naboen, firmaet, kompis eller vennegjengen – arrangøren sørger for å lage en hei dundrende sommerfest for dere og byen.

Start kl. 12.00
Musikk fram til kl. 23.00
Servering fram til kl. 23.30
Festivalområdet stenger kl. 00.30

Arrangør: Lundetangen Pub

Billettpriser:
Lørdagspass Earlybird: 1055 – prisen gjelder fram til og med 31. mars 2023
Lørdagspass: 1270 – prisen gjelder fra 1. april 2023

Du kan også kjøpe Festivalpass – dette gjelder for både fredagen og lørdagen. TRYKK HER FOR FESTIVALPASS

Når: Lørdag 19. august, kl. 12:00
Hvor: Ved parken til Ibsenhuset
Priser: 1055,-
Varighet: 11 timer