Når: Fredag 18. august, kl. 16:00
Hvor: Ved parken til Ibsenhuset
Priser: fra 1460,- til 1675,-
Varighet: Begge dager, fredag + lørdag

Sommerfesten – festivalpass (fredag og lørdag)

Fredag 18. august, kl. 16:00

Kjøp billett

Lundetangen pub gjentar suksessen og inviterer igjen til sommerfest. De smeller til med enda en ny to-dagers festival i parken foran Ibsenhuset. Du kan kjøpe billett til fredagen, lørdagen eller et festivalpass som gjelder begge dager!

Er du klar for trøkk, fart og moro? Da blir fredagen noe for deg. Denne dagen er satt av til noe av det ypperste Norge har å by på. Med alt fra Gluecifer til The Dogs, Ramona´s Tea Party og Third Brigade.
Lørdagen byr på alt fra deilig pop, soul til heftig electronica! Artistene spenner fra Emma Steinbakken, Paal Flaata band med stort kor, Ruben, Blue Ribbon, Norwegian Soul Band og Datarock.

Er du klar for hele den gode sommerfesten? Da er festivalpasset noe for deg. Du kjøper et pass og du er her så mye du ønsker både fredag og lørdag.

Den store parken på utsiden av Ibsenhuset utstyres med en stor scene. Her blir det flere telt og sitte-muligheter (væruavhengig).

Mat er viktig og med på laget er: Konnesør Catering og Pizzabakeren.
På den leskende delen av sortimentet kan arrangøren ikke reklamere stort annet en å si det blir mye forskjellig – både innen nasjonalitet, leverandører og typ drikke. Stasjoner vil bli fordelt rundt om i parken.

Lundetangen pub lover å lage en god opplevelse – en skikkelig sommerfest!

Du tar med kjæresten, naboen, firmaet, kompis eller vennegjengen – arrangøren sørger for å lage en hei dundrende sommerfest for dere og byen.

Arrangør: Lundetangen Pub


Billettpriser:

Festivalpass Earlybird: 1460 – prisen gjelder fram til og med 31. mars 2023
Festivalpass: 1675 – prisen gjelder fra 1. april 2023

Når: Fredag 18. august, kl. 16:00
Hvor: Ved parken til Ibsenhuset
Priser: fra 1460,- til 1675,-
Varighet: Begge dager, fredag + lørdag