Når: Lørdag 10. juli
kl. 19.00
Hvor: Ved parken til Ibsenhuset
Priser: 450,-
Varighet: 75 min, ingen pause
refusjonsgaranti

Trygghet skaper vi sammen!
Vi har refusjonsgaranti.

Les mer

Sommer i Lunden: Silya

Lørdag 10. juli kl. 19.00

Kjøp billett

Silya cruiser på ny tokt med trio!
Etter to suksessfulle turnéer med trioen i 2018 og 2019 kaster Silya og musikerne Truls Hval (gitar) og Sigurd Evensen (trombone) igjen loss og legger ut på ny reise våren 2021.

De besøker nye steder, men kommer også tilbake til kjente plasser. Det blir fortsatt intim setting ispedd god energi og kjente, men også noen nye låter.
Når låtene blir strippet ned og fremføres i dette formatet, skaper disse tre musikerne magi.

Silya Nymoen marsjerte rett inn i stjernesjiktet blant norske artister da hun vant «Stjernekamp» i 2013. Siden har vi blitt kjent med henne der hvor god musikk formidles. Hun mestrer de fleste sjangre med total overbevisning og fellesnevner er energi og fyrverkeri nesten uten sidestykke.

Truls Hval spiller på strenger og trakterer både gitarer og banjo. Han er å finne som musiker på et stort antall album signert artist som Kurt Nilsen, Ole Paus, Brettville og naturligvis Silya. Hval jobber med store TV-produksjoner som «Hver gang vi møtes» og «Stjernekamp».

Sigurd Evensen er trombonist og arrangør utdannet fra Norges Musikkhøyskole, på Jazzlinjen, med bachelor i improvisasjonsjazz. Evensen jobber som freelance musiker med flere av de store norske artistene og storband. Han har medvirket på utallige NRK-produksjoner.

Konserten vil foregå ute ved parken. Ved dårlig vær har vi mulighet til å flytte inn.

Billettpris:
Ordinær: 450

Når: Lørdag 10. juli
kl. 19.00
Hvor: Ved parken til Ibsenhuset
Priser: 450,-
Varighet: 75 min, ingen pause