Når: Lørdag 12. august, kl. 19:00
Hvor: Utekonsert i Lunden
Priser: fra 190,- til 290,-

Sommer i Lunden: Silje Nergaard

Lørdag 12. august, kl. 19:00

Kjøp billett
Med over 30 års erfaring og med om lag 15 plateutgivelser i bagasjen, er det er rutinert artist vi presenterer på utescenen i Lunden denne kvelden. Silje Nergaard er en av våre aller kjæreste artister – denne kvelden kommer hun med egen trio.

 
Silje Nergaard startet sin musikalske karriere under Molde Jazzfestival da hun som 16-åring entret scenen under jamsession med Jaco Pastorius. Blant publikum satt den respekterte musikkjournalisten Randi Hultin, og dagen etter kunne Dagbladet presentere Norges nye jazzhåp, brettet ut over to helsider.

 
Silje har vært en banebryter på den internasjonale jazzscenen og har skapt sitt helt personlige uttrykk både som sanger og komponist. Med sitt respekterte navn har hun turnert verden rundt og sunget sine sanger med artister som Al Jarreau, Pat Metheny, John Scofield, Kurt Elling og norske Morten Harket. Hun har medvirket på utallige innspillinger med legender som blant andre Toots Thielmans. Manhattan Transfer er et av bandene som har gjort coverversjoner av Siljes låter.


Billettpriser:
Ordinær: 290

Dette er en utekonsert, så kle deg etter forholdene. Ved fullt skybrudd vil konserten bli flyttet inn.
Det vil bli salg av både mat og drikke fra Restaurant Henrik & Kompani.


Når: Lørdag 12. august, kl. 19:00
Hvor: Utekonsert i Lunden
Priser: fra 190,- til 290,-