Når: Lørdag 3. juli
kl. 19.00
Hvor: Ved parken til Ibsenhuset
Priser: 350,-
Varighet: 75 min, ingen pause
refusjonsgaranti

Trygghet skaper vi sammen!
Vi har refusjonsgaranti.

Les mer

Sommer i Lunden: Sigrid Moldestad

Lørdag 3. juli kl. 19.00

Kjøp billett

Sigrid Moldestad er en av Norges fremste artister innen folk, vise- og tradisjonsmusikk. Hun er kjent for sitt sterke fortellerhjerte og har en egen evne til å berøre publikum enten det er med leken kraft eller melankoli, sjølskrevne viser og tekster eller feleslåtter.

Moldestad, som har base i Bergen, har gitt ut flere plater – både som soloartist og i samarbeid med andre. Foreløpig siste utgivelse kom i februar i år. Dette er hennes sjette album og har tittelen «Tonen i meg».

Sigrid har etter mange år med turnering opparbeidet seg et trofast publikum og stadig flere oppdager den dyktige artisten. Sammen med musikerne sine opptrer hun like naturlig i gamle løer og naust som på store festivalscener.

Sigrid Moldestad omgir seg med noen av Norges mest lekne og fine musikere – enten som fullt band eller som på vår konsert; i trio-format. Etter mange års samarbeid har de utviklet en stil som kler sangene til Moldestad med en umiskjennelig identitet. Her er det lek med sjangre, instrumentering og uttrykk. Musikk kan være livfull og storslått i det ene øyeblikket for så å gripe deg til tårer i vakker melankoli den neste. For Sigrid er det like naturlig å dra en feleslått solo som å rocke på med fullt band.

Folkemusikken ligger som den viktigste grunnsteinen i det musikalske landskapet til Moldestad. Hun er i tillegg en artist som oppnår kontakt med publikum på sin personlige måte og forteller historier som griper menneskene hun møter. Sanger som «Vise til far», «Eg vil vere her» eller «Så ta mitt hjerte» har gjort henne til en folkekjær artist som mange har benyttet ved livets store anledninger.

Sigrid Moldestad vokste opp i den vesle bygda Breim, Nordfjord og ble tidlig introdusert for felemusikken. Hun har studert folkemusikk ved Ole Bull Akademiet på Voss og hun har fordypet seg i tradisjonen fra sine hjemtrakter.

Konserten vil foregå ute ved parken. Ved dårlig vær har vi mulighet til å flytte inn.

Billettpris:
Ordinær: 350

Når: Lørdag 3. juli
kl. 19.00
Hvor: Ved parken til Ibsenhuset
Priser: 350,-
Varighet: 75 min, ingen pause