Når: Torsdag 13. august
kl. 19.00
Hvor: Ved parken til Ibsenhuset
Priser: fra 250,- til 300,-

Sommer i Lunden: Jimi Cream

Torsdag 13. august kl. 19.00

Kjøp billett

Peace and Love! Paal Jensen, Bjørn Nilsen og Thorfinn David Jenssen, velkjente musikere for mange, elsker musikken fra 60-tallet og da spesielt Jimi Hendrix og Cream – derav navnet «Jimi Cream». Nå blir det utekonsert med bøtter av spilleglede og full gass. Ta gjerne på noe inspirert av hippietiden og bli med på en kveld full av musikk og «Peace and love».

Paal Jensen på gitar, bass og sang. Paal har spilt siden 60-tallet og blir kalt for Skiens rockefar. Han har vært musikklærer og har, blant andre, undervist Vidar Busk, KID Andersen, Bjørn Vidar Solli og Paal Flaata. Han er kanskje mest kjent fra «Paal og Paal band» sammen med Paal Flaata.

Bjørn Nilsen på gitar, bass og vokal. Han har spilt i band siden 80-tallet og det har for det meste vært innen heavy-sjangeren. Han var gitarist i bandet «Greyzone» som varmet opp for gitarlegenden Michael Schenker og gitarist i bandet Black Pearl. Bjørn er Hendrix-spesialisten av disse tre.

Thorfinn David Jenssen på trommer. Han har spilt siden 60-tallet, blant andre med Spellemannsprisvinner Daniel Eriksen. Nå spiller han banda «Jimi Cream» og «Gratis Øl» med bl.a. Paal Jensen. 

Billettpriser:
Ordinær kr 300

Utekonsert
Ta gjerne med eget pledd

Når: Torsdag 13. august
kl. 19.00
Hvor: Ved parken til Ibsenhuset
Priser: fra 250,- til 300,-