Når: Fredag 12. august, kl. 19:00
Hvor: Ved parken til Ibsenhuset
Priser: 325,-
refusjonsgaranti

Trygghet skaper vi sammen!
Vi har refusjonsgaranti.

Les mer

Sommer i Lunden: Gryting

Fredag 12. august, kl. 19:00

Dette arrangementet er avlyst. De som allerede har kjøpt billetter vil bli kontaktet av Ibsenhuset. 

---

Så du dem på «Beat for Beat»? Eller så husker du dem kanskje fra «The Voice »og «Norske Talenter»? Gled dere til en konsert som spenner fra 50-talls soul til rykende fersk urban pop og hip-hop. Det gjør nemlig at hele familien får lyst å gå på konsert – sammen!

Gryting består av far Håvard og hans to sønner Endre og Adam. Guttene har vokst opp i et multikulturelt miljø på Fjell i Drammen. Dette har vært med å forme dem musikalsk, men kanskje aller mest sosialt. Med en far som frilans-sanger har musikken vært like naturlig som mat i familien Gryting.

Endre (aka Chvnge) kjenner vi igjen fra «The Voice» på TV 2 der han tok seg helt fram til semifinalen og ble den første rapperen som fikk gjøre sin helt egen låt i den populære konkurransen. Mentor-Yosef fra Madcon slo fast at denne artisten allerede er en av de beste rapperne her til lands. Låtene han deltok med har blitt strømmet nesten 800 000 ganger, bare på Spotify. I sommer slapp han singlene «Bumpin» og Soulish» som er starten på en rekke godbiter vi kan forvente oss fra Norges nye rap-håp.

Adam ble en publikumsfavoritt da han nådde helt til finalen i «Norske Talenter». På audition fikk han alle dommerne til å reise seg, danse og rope JA - i kor. De mente Norge hadde fått se en ny stjerne og sammenlignet ham med både Michael Jackson og Bruno Mars. Gryting-gutta var å se på «Beat for Beat» – med stor suksess. Adams tolkning av Unge Ferraris «Vi kan`ke være venner» har i etterkant blitt sett nesten en halv million ganger på nrk.no. For tiden jobber han i studio med en av Europas mest meriterte produsenter. Han har deltatt på allsang på grensen med sin egen tolkning DDE sin «Vinsjan på kaja». 

Pappa Håvard er en svært ettertraktet vokalist som har koret i Melodi Grand Prix og Eurovision Song Contest en rekke ganger – i tillegg til en rekke TV-show som Idol, Momarkedet, Idrettsgallaen og Spellemannsprisen. I 2001 takket han faktisk nei til en korjobb på Fredspriskonserten med selveste Paul McCartney! Håvard har vært mye på veien med Åge Sten Nilsen, Ravi, Sissel Kyrkjebø og KORK. 

Både Håvard, Endre og Adam representerer ulike sjangere med unikt særpreg. Det er kanskje nettopp derfor dette samarbeidet treffer så bredt.


Billettpris:
Ordinær: 325

Konserten vil foregå ute ved parken – «Sommer i Lunden». Ved altfor dårlig vær har vi mulighet til å flytte inn.

Når: Fredag 12. august, kl. 19:00
Hvor: Ved parken til Ibsenhuset
Priser: 325,-