Når: Fredag 13. august
kl. 19.00
Hvor: Ved parken til Ibsenhuset
Priser: 350,-
refusjonsgaranti

Trygghet skaper vi sammen!
Vi har refusjonsgaranti.

Les mer

Sommer i Lunden: Gisle Børge Styve Trio

Fredag 13. august kl. 19.00

Kjøp billett

I sentrum står Gisle Børge Styves varme vokal og lekne piano, ledsaget av Per Willy Aaseruds trompet og Helge Harstads bass. Musikken er melodisk, vakker og groovy og trioens spennende musikalske arrangementer gir plass til fioliner, vinglass, klokkespill, perkusjon og slide-bass! Samspillgleden er stor, trioen koser vettet av seg og det smitter fort over på publikum. 

Deres stadig voksende publikum reiser alltid hjem etter konsertene med et smil om munnen og fløyel om hjertet. En konsert med trioen omtales av flere som ren terapi av absolutt høyeste karakter, og publikum får mulighet til å både le og gråte.

Gisle Børge Styve Trio har eksistert siden 1998. De ga i 2002 ut platen «Styves ark», som ble spilt inn live en helt ordinær handlelørdag i en bokhandel på Majorstua i Oslo. I den samme butikken hadde de sin musikalske utviklingsplass og lekestue 30-40 ganger i året, til stor glede for kunder og ansatte. Etter hvert ble det mange opptredener over hele landet, på festivaler, klubber og lukkete arrangementer. Høsten 2012 ga de ut plate nummer to, «Here right now», og det var tre opprømte og spente musikanter som presenterte sitt nye «verk». De siste årene har de jobbet med et større ganske ambisiøst plateprosjekt, som de enda ikke har fått anledning til å presentere. Men snart …?

Gisle Børge Styve Trio består av:
Gisle Børge Styve – vokal, piano med mer.
Helge Harstad – bass og kor
Per Willy Aaserud – trompet, kor og litt mer

Konserten vil foregå ute ved parken. Ved dårlig vær har vi mulighet til å flytte inn.

Billettpriser:
Ordinær: 350

Når: Fredag 13. august
kl. 19.00
Hvor: Ved parken til Ibsenhuset
Priser: 350,-