Når: Fredag 6. august
kl. 19.00
Hvor: Ved parken til Ibsenhuset
Priser: 350,-
refusjonsgaranti

Trygghet skaper vi sammen!
Vi har refusjonsgaranti.

Les mer

Sommer i Lunden: Frøydis Grorud Kvartett med Elly

Fredag 6. august kl. 19.00

Kjøp billett

Sammen med de tre eminente jazzmusikerne Torjus Vierli, Magne Thormodsæter og Hermund Nygård utgjør Frøydis Grorud en drømme-kvartett. Med gjesteartist Ellen Marie Løkslid er det duket for en herlig sommerkonsert.

Vinteren 2020 utga Frøydis Grorud Kvartett et svært personlig album med tolv egne komposisjoner under tittelen «End of a beautiful Story». Til tross for en noe trang fødsel med utgivelsesdato 13. mars, har prosjektet fått utvikle seg videre i live-sammenheng og blitt svært godt mottatt både i pressen og av lytterne. Musikken fremkaller vakre stemninger og maleriske bilder. Den har referanser til både klassisk, jazz, soul, gospel og brasiliansk- og norsk folkemusikk.
Vårt land uttalte:
Frøydis Grorud leverer musikalsk vaksine!

Kvartetten består av:
Frøydis Grorud – saksofoner og fløyter
Torjus Vierli – piano
Magne Thormodsæter – kontrabass
Hermund Nygård – trommer

Ellen Marie Løkslid (aka Elly) har skrevet og sunget egne låter siden 2006. I 2007 fikk hun spille sammen med Jeremy Spencer – tidligere musiker i Fleetwood Mac. Dette resulterte i en ny gjesteopptreden under Suwalki Bluesfestival i Polen i 2008, i tillegg til at hun fikk veiledning på låtskrivingen. I 2010 startet samarbeidet med tekstforfatteren Jeffrey A. Wasserman, hvor en god håndfull av de engelskspråklige tekstene utgitt av Elly er et samarbeid mellom de to.
Debutalbumet «Heal My Heart» kom i 2011. En viktig medmusiker og låtskriver de første årene var gitarist Hallvard Høiberg. Knut Reiersrud gjestet også debutalbumet.
I 2013 kom oppfølgeren «To Somewhere Peaceful», produsert av Anders Engen. I likhet med debutalbumet høstet også oppfølgeren seks terningkast 5 og oppmerksomhet i nasjonale medier. Gitaristen Bjørn Klakegg ble en viktig medmusiker både under innspillingen og live med dette albumet.
Ellys musikk er alt fra pop, singer songwriter, blues, country og jazz. I hennes nylige utgivelse (2020) er forankringen i popsjangeren tydeligere. Musikken kan bl.a. minne om Amanda Bergman, Maggie Rogers og Joni Mitchell.
Elly er aktuell med ny plate våren 2021.

Billettpris:
Ordinær: 350

Når: Fredag 6. august
kl. 19.00
Hvor: Ved parken til Ibsenhuset
Priser: 350,-