Når: Fredag 6. august
kl. 19.00
Hvor: Ved parken til Ibsenhuset
Priser: 350,-
refusjonsgaranti

Trygghet skaper vi sammen!
Vi har refusjonsgaranti.

Les mer

Sommer i Lunden: Frøydis Grorud Kvartett med Elly

Fredag 6. august kl. 19.00

Kjøp billett

Sammen med de tre eminente jazzmusikerne Torjus Vierli, Magne Thormodsæter og Hermund Nygård utgjør Frøydis Grorud en drømme-kvartett. Med gjesteartist Ellen Marie Løkslid er det duket for en herlig sommerkonsert.

Vinteren 2020 utga Frøydis Grorud Kvartett et svært personlig album med tolv egne komposisjoner under tittelen «End of a beautiful Story». Til tross for en noe trang fødsel med utgivelsesdato 13. mars, har prosjektet fått utvikle seg videre i live-sammenheng og blitt svært godt mottatt både i pressen og av lytterne. Musikken fremkaller vakre stemninger og maleriske bilder. Den har referanser til både klassisk, jazz, soul, gospel og brasiliansk- og norsk folkemusikk.
Vårt land uttalte:
Frøydis Grorud leverer musikalsk vaksine!

Kvartetten består av:
Frøydis Grorud – saksofoner og fløyter
Torjus Vierli – piano
Magne Thormodsæter – kontrabass
Hermund Nygård – trommer

Ellen Marie Løkslid (aka Elly) har skrevet og sunget egne låter siden 2006. I 2007 fikk hun spille sammen med Jeremy Spencer – tidligere musiker i Fleetwood Mac. Dette resulterte i en ny gjesteopptreden under Suwalki Bluesfestival i Polen i 2008, i tillegg til at hun fikk veiledning på låtskrivingen. I 2010 startet samarbeidet med tekstforfatteren Jeffrey A. Wasserman, hvor en god håndfull av de engelskspråklige tekstene utgitt av Elly er et samarbeid mellom de to.
Debutalbumet «Heal My Heart» kom i 2011. En viktig medmusiker og låtskriver de første årene var gitarist Hallvard Høiberg. Knut Reiersrud gjestet også debutalbumet.
I 2013 kom oppfølgeren «To Somewhere Peaceful», produsert av Anders Engen. I likhet med debutalbumet høstet også oppfølgeren seks terningkast 5 og oppmerksomhet i nasjonale medier. Gitaristen Bjørn Klakegg ble en viktig medmusiker både under innspillingen og live med dette albumet.
Ellys musikk er alt fra pop, singer songwriter, blues, country og jazz. I hennes nylige utgivelse (2020) er forankringen i popsjangeren tydeligere. Musikken kan bl.a. minne om Amanda Bergman, Maggie Rogers og Joni Mitchell.
Elly er aktuell med ny plate våren 2021.

Konserten vil foregå ute ved parken. Ved dårlig vær har vi mulighet til å flytte inn.

Billettpris:
Ordinær: 350

Når: Fredag 6. august
kl. 19.00
Hvor: Ved parken til Ibsenhuset
Priser: 350,-