Når: Torsdag 17. juni
kl. 19.00
Hvor: Ved parken til Ibsenhuset
Priser: 350,-
Varighet: 75 min, ingen pause
refusjonsgaranti

Trygghet skaper vi sammen!
Vi har refusjonsgaranti.

Les mer

Sommer i Lunden: Daniel Kvammen

Torsdag 17. juni kl. 19.00

Kjøp billett

«Me skal endelig ut på ut på tur igjen. Det er for lenge sidan me har sett kvarandre, og det er for lenge sidan me har synge i lag. No er det nok! I sommar reiser me endelig rundt for å skape glede og røre igjen. Etter eit år med tunge tak er me klar for allsang, fest, gledestårer og moro! Som Gunnvor Hofmo ei gong sa «Eg vil heime til menneske». Sjåast snart, alle sammen <3 – Kjærleik frå Daniel»

Daniel Kvammen har for lengst bekreftet sin posisjon som en publikumsfavoritt, solid liveartist og låtskriver med teft for radiohits. Med sine underfundige og superfengende låter satte han Geilo på kartet i en imponerende kombinasjon av bygde- og urbanromantikk. Debuten «Fremad i alle retninga» resulterte i hele tre Spellmann-nominasjoner og siden har det gått oppover.

Med radiohits som: «Du fortenar ein som meg», «Me dansar ikkje for moro skyld», «Einsam i lag» og «Som om himmelen revna» med Lars Vaular er Daniel sin katalog perfekt for både klubb og festival. Sist ut er streamingfavorittene «janteloven» og «Me To Er Ein Evighet» som vi allerede kan høre allsangen av i det fjerne.

Kvammen har spilt konserter på alt fra landets største festivaler til en mye omtalt hytte- turné på Hardangervidda. Fra Gaustadtoppen til Rockefeller. Ulike format, men alltid samme tilstedeværelse for et stadig voksende publikum. Kvammens låter har vist seg like sterke, enten de fremføres med fullt band, som nedstrippet triovariant eller fremført av den folkekjære artisten alene.


Billettpriser:

Ordinær: 350

Når: Torsdag 17. juni
kl. 19.00
Hvor: Ved parken til Ibsenhuset
Priser: 350,-
Varighet: 75 min, ingen pause