Når: Torsdag 30. juni, kl. 19:00
Hvor: Ved parken til Ibsenhuset
Priser: fra 140,- til 240,-
refusjonsgaranti

Trygghet skaper vi sammen!
Vi har refusjonsgaranti.

Les mer

Sommer i Lunden: Almir og Daniel

Torsdag 30. juni, kl. 19:00

Kjøp billett
Med røtter fra Balkan iblandet skandinaviske elementer, har duoen Almir Meskovic og Daniel Lazar et særpreg uten sidestykke. Begge musikerne har hver mer enn 20 års erfaring med klassisk musikk, og sammen blander de et stort spekter av stilarter og sjangre – alt fra balkanske rytmer og russiske folketoner til Mozart og sigøynermusikk. 


I oktober 2020 nådde duoen et av sine høydepunkter så langt, da de opptrådte på WOMEX Worldwide Music Expo; trolig det største og mest prestisjefylte verdensmusikk- arrangementet i internasjonal sammenheng. Opptredenen på WOMEX ble en suksess og mottok svært gode anmeldelser, i tillegg til å bli fremhevet av det anerkjente magasinet Songlines som en av de mest bemerkelsesverdige opptredenene.


I hjertet av Balkan møtes og brytes musikk og kulturer fra flere verdenshjørner. Folkemusikken Almir og Daniel er oppvokst med har påvirkning fra sigøynermusikk, klezmer, klassisk musikk og alt der imellom. Almir er født i Bosnia og Daniel er født i Serbia, men det var på Musikkhøgskolen i Oslo at de to møttes. I Norge har de har utviklet sitt eget utrykk som får det vakreste ut av både trekkspill og fele, med inspirasjon fra alle tidsepoker. Den fengende musikken får selv de tyngste danseføttene til å riste løs.


Foto: Elisa Bates


Billettpris:
Ordinær: 240

Konserten vil foregå ute ved parken – «Sommer i Lunden». Ved altfor dårlig vær har vi mulighet til å flytte inn.

Når: Torsdag 30. juni, kl. 19:00
Hvor: Ved parken til Ibsenhuset
Priser: fra 140,- til 240,-