Snart utsolgt
Når: Lørdag 24. november
kl. 20.00
Hvor: Dovregubbens Hall
Priser: fra 440,- til 490,-

Smokie

Lørdag 24. november kl. 20.00

Kjøp billett

Smokie turnerer i Norge også i 2018 og 2019. Den legendariske gruppa opplever nå en ny vår, spiller på alle de fineste arenaene og har et fantastisk billettsalg. Ikke gå glipp av Norgesvennene Smokie! Et godt tips; Gjør dette til en helaften med både konsert og julebuffet.

Smokie

Dette er det evig populære bandet som slo gjennom første gang i Norge med «If you think you know how to love me» i 1975 og som året etter lå på listene i hele 33 uker med storslageren «Living next door to Alice». De fortsatte med å levere store hits og storselgere til langt ut på 90-tallet, og de er det bandet som har ligget lengst på VG-listen, med Beatles som en god nummer to.  

Norgesvenner

Siden den gang har Smokie nærmest blitt en del av det norske språket. Enten man liker dem eller ei, alle vet hvem de er og kjenner noen av låtene deres. De har et stort og svært trofast publikum over store deler av verden. Norge er fremdeles ett av de landene som betyr mest for dem, og derfor fortsetter de å komme tilbake hit for å møte sitt entusiastiske publikum, år etter år.  De har solgt nesten to millioner plater bare i Norge og med seg i bagasjen har de alle de gode, gamle låtene, samt en del nyere materiale.

Konsert og julebuffet

Denne kvelden kan bli en helaften! I forbindelse med konserten tilbyr vi en bugnende julebuffet servert i Ibsenhusets Peer Gynt-sal.

Restaurant Henrik & Kompani dekker stilfulle bord og buffetbordet består av all den gode maten vi forbinder med jul. Nå kan du kjøpe billett til både konsert og buffet under ett. Kjøpet gjøres i den vanlige kjøpsprosessen av billetter – enten her på nettsidene ved å velge «Julebordspakke» eller i vår resepsjon. Konsert inkludert julebuffet koster kr 890 (eventuell drikke kjøpes utenom).

Dørene inn til Peer Gynt-salen åpnes kl. 17.00 og buffetbordet står dekket fra kl. 17.30.

Sted: Dovregubbens hall

Når: Lørdag 24. november
kl. 20.00
Hvor: Dovregubbens Hall
Priser: fra 440,- til 490,-