Når: Lørdag 1. juni
kl. 18.00
Hvor: Dovregubbens Hall
Priser: fra 120,- til 200,-

Skien Kulturskole: Danseshowet Fabel

Lørdag 1. juni kl. 18.00

Kjøp billett

En fabel er en kort fortelling, gjerne med satirisk eller moralistisk handling, hvor man ofte møter dyr med menneskelig egenskaper i hovedrollen. Det er dette årets danseforestilling fra Skien kulturskole handler om: Fabel – en magisk forestilling med overnaturlige vesener. 

Skien kulturskolens danseavdeling ønsker dere velkommen til en danseforestilling bestående av ulike fabler.
De har lekt seg med ulike magiske vesener og fabeldyr og ønsker dere velkommen inn i sin overnaturlige verden hvor du blant annet får møte vampyrer, havfruer og sirener.
Med fengende musikk i alle kategorier, og sjarmerende nybegynnere til avanserte dansere, blir dette en forestilling full av energi, magi og danseglede.
Velkommen inn i en magisk verden!

I år vil alle publikummere få tilsendt en link med opptak av showet et par uker i etterkant. Dette er inkludert i prisen.

Skien kulturskole tilbyr dans fra 4 år og oppover og i denne forestillingen har du sjansen til å se bredden av skolens tilbud. Hip hop, breakdans, kreativ dans, barnedans, jazzfunk, klassisk ballett og moderne. På kulturskolen får du undervisning i små grupper hvor læreren ser hver enkelt elev. Husk å kjøpe billetter i god tid før forestillingen. For mer informasjon om kulturskolen og søknadsskjema se www.skienkulturskole.no

Når: Lørdag 1. juni
kl. 18.00
Hvor: Dovregubbens Hall
Priser: fra 120,- til 200,-