Når: Torsdag 10. november, kl. 19:00
Hvor: Peer Gynt, småbord
Priser: 300,-

Skien Jazzorkester + Thomas Johansson + Cortex

Torsdag 10. november, kl. 19:00

Kjøp billett

Skiens egen supertrompetist Thomas Johansson er klar med nytt bestillingsverk. Verket har fått navn «Flettverk» og er skrevet spesielt til Scheen Jazzorkester og Johanssons egen kvartett Cortex. Bli med på reisen bestående av et flettverk av større og mindre stykker som danner er større helhet – melodisk, rytmisk, vakkert, stygt, energisk og heftig!

Thomas Johansson skreiv i 2018 verket «As We See It…» på bestilling til Scheen Jazzorkester som resulterte i omfattende turnéring på klubber og festivaler samt en hyllet utgivelse på Clean Feed Records. Nå står et nytt bestillingsverk for tur.

Denne gangen var det naturlig å trekke inn Cortex, som har vært Thomas sin egen kvartett siden 2007. Ensemblene har til sammen 13 utgivelser bak seg, og nå var det endelig anledning til å samle krefter. Verket har fått tittelen «Flettverk», og musikken er skrevet spesielt for musikerne som spiller i de to ensemblene.
Idéen bak det hele er å skape et flettverk av større og mindre stykker som sammen danner en større helhet, der publikum inviteres med på reisen. Det blir melodisk, rytmisk, vakkert, stygt, energisk og heftig!!
Scheen Jazzorkester er for anledningen utvida med et ekstra komp og en blåser, og det er duket for en heftig konsert med stort spenn!

Med:
Thomas Johansson – trompet/komposisjoner
Jon Øystein Rosland – tenorsaxofon
Guttorm Guttormsen – saxofoner/fløyte
André Kassen – saxofoner
Kristoffer Alberts – saxofoner
Line Bjørnør Rosland – klarinetter
Finn Arne Dahl Hanssen – trompet
Magne Rutle – trombone
Frøydis Aslesen – trombone
Åsgeir Grong – basstrombone
Rune Klakegg – tangenter
Ola Høyer – bass
Jan Olav Renvåg – bass
Dag Erik Knedal Andersen – trommer
Audun Kleive – trommer

Arrangør: Skiensjazzdraget

Billettpriser:
Ordinær: 300
Medlemmer av Skiensjazzdraget: 200

Når: Torsdag 10. november, kl. 19:00
Hvor: Peer Gynt, småbord
Priser: 300,-